Tonight I will make you mine

 
Mina två favoritlåtar just nu. Fick för ett tag sedan upp ögonen för us the duo på vine och tycker att varenda cover de gör är bättre än själva orginallåten och sedan såg jag att de släppt egen musik också och åh älskar deras röster och älskar hur fin deras musik är! Ni måste se deras vines! Gå in och titta nu nu nu

31 mars tjugohundrafjorton

Vet inte om jag ska skratta eller gråta över att mina favoritkillar är i Sverige. Jag är så glad för att dom har tagit sig tid till att åka till lilla Sverige men samtidigt så himla ledsen för att jag inte fick biljetter att se dom.. Fast på ett sätt var det väl bra för jag hade andra viktiga saker idag som jag inte fick missa även om de inte var alls lika roliga.. Har försökt ta tag i naturkunskapen vilket inte går sådär jättebra för jag förstår inte ens vad jag läser. Det kommer kanske vara lite tomt här några dagar för jag har många körlektioner, en stor bunt med teori att plugga in och en del uppgifter i skolan som jag verkligen måste ta tag i också..
 

om ömma muskler och drinkar

Hade en sådan bra dag igår och vädret var ju underbart!! Höll igång i nästan ett helt dygn så inte konstigt att jag känner mig ganska slut idag. Jag var ledig igår men hade körlektion redan vid halv åtta så det var bara att dra sig upp. Direkt efter det åkte jag med en kompis och tränade på actic haha stackarn fick gå upp jättetidigt trots att vi var lediga haha. Sa åt honom att han fick välja allt jag skulle göra och tror vi kom fram till att vi höll på i lite mer än tre timmar haha! Det har resulterat i en träningsverk idag från nacke till vader helt sjukt aldrig haft så ont. Men det är en skön smärta ändå haha! Vi var sedan kvar på stan en stund innan jag åkte hem och gjorde mig ordning för jag skulle ut med några vänner. Hade riktigt kul och det var så mycket roligare än jag förväntade mig! Somnade inte för än vid vid fem och vaknade redan vid halv tio av solens strålar så lär väl vara lagom trött ikväll hihi. Men det var det så värt!!
Tog i stort sätt inga foton igår utan de här två var de enda som jag kunde hitta på min mobil.
 

på andra sidan jorden och tankar om zach

Jag som var så glad och nu blev allt skit, får nog inte de där biljetterna trots allt.. fan! Och alla mina bilder har försvunnit ur mitt iPhotobibliotek och finns inget sätt att få tillbaka dom vilket betyder att massa londonbilder, imagine dragons och bruno mars videos är borta asså jag dör!! Som tur är så har jag lagt ut ett dussin londonbilder här, de som liksom blev bäst så de är ju kvar men alla imagine dragons videos är det värsta för mig! För där är allt allt allt borta! Det var en av de bästa dagarna i mitt liv och se thirty lives live var det bästa någonsin! Men jaja sånt som händer, finns väl värre saker liksom.. Samtidigt som jag var väldigt nere så gick jag in på hannalicious blogg och hon lever ju drömlivet. Det hääär är det jag pratar om. Efter att ha läst det så känner jag bara skit i att plugga på en gång, det kan jag ta senare för det här är verkligen det jag vill göra. Vill till Australien vill börja om på nytt vill börja om där jag inte känner en människa. Vill växa som person, bli stark. Klara mig på egen hand. Måste våga ta risker, ha mod som tatueringen min nu säger åt mig hela hela tiden. Kan inte tänka på vad som är bäst för framtiden hela tiden. Måste tänka på vad jag vill göra och vad jag mår bäst av.
weheartit
 
Var tänkt att inlägget skulle vara slut där men sen så såg jag den här videon och det var helt seriöst det värsta jag någonsin sett. Aldrig gråtit så mycket till en video. Fy fan vad jag skäms över mina småproblem, oj några bilder har försvunnit eller jag får inte se mitt favoritband asså ge dig Emelie du dör inte av det! Ni måste ta dessa 22 minuter eller hur lång videon är och titta på det här! Om du inte gråter åt det här så är du inte mänsklig helt seriöst. Antar att den här fick mig att öppna ögonen ännu mer och verkligen inse vad som är viktigt. Asså dessa ideal fy fan skit i vad andra tycker om dig! Finns så mycket viktigare saker i livet även om jag har svårt att inse det i många fall och om någon inte tycker om dig som du är skit i dom också!
Antar att den här videon tog lite extra hårt för jag tänker bara tillbaka på en av de närmaste personerna i mitt liv som dog i cancer för flera år sedan. Älskade älskade mormor♥ Glömmer aldrig bort den dagen vi satt vid matbordet och mamma sa att mormor aldrig skulle bli friskförklarad eller den morgonen jag blev väckt av gråt och orden om att mormor inte fanns med oss längre. Sista gången hon log mot mig och sista gången jag höll hennes hand. 
Men efter det här så får det mig ännu mer att vilja hjälpa andra människor men också göra det som jag själv vill och leva varje dag.

om fina dagar med vänner

Vilka bra dagar jag har haft! Sluta halv elva igår och åkte då och tränade, sedan vidare till Frida och vi åkte upp till stan och gick där en stund, sedan hade hon gitarr och jag passade på att plugga lite spanska. Det är typ bara 20 spanskalektioner kvar, någonsin. I HELA MITT LIV! Skiter i om jag får F kommer inte vara lyckligare än när jag går från den sista lektionen i mitt liv!!! Hur som helst, senare åkte vi hem till henne och gjorde sallad till middag vilket var underbart gott och senare frukt, frukt, frukt!
Imorse började vi dagen på java tillsammans med några andra vänner också och sedan ett långt träningspass innan jag hade körlektion som gick jättebra! Känns så skönt att det gått lite bättre på sista tiden.
Just nu har jag så ont i magen så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Luke, Mikey, Ash och Calum kommer till Sverige på måndag och de lottar ut biljetter till en konsert som de då ska ha och med min vanliga tur i spel så lär jag ju inte vinna men jag vill sååååå!! Det spelar ingen roll att jag ska se dom två gånger i sommar jag vill se dom nu nu nu!! Om jag får biljetter så kan ni förvänta er en riktigt riktigt riktigt glad emelie här senare ikväll eller imorgon, annars så är det inte omöjligt att det står lite tomt här haha
 

om den bästa personen i världen

Åter måndag. Vaknade dock imorse och trodde det var söndag vilket var en hemsk känsla när jag insåg att det var måndag.. Min utväxt måste jag verkligen ta bort snart men det är några veckor kvar.. Verkligen det värsta med att vara blond!
Hur som helst idag är det ingen vanlig dag för idag är det den bästa människan på hela jordens födelsedag! Min bästa, bästa morfar!♥ Den mest varmhjärtade personen i denna värld, personen jag kan berätta vad som helst för, min bästa vän. Grattis världens bästa morfar!! Efter skolan åkte jag hem till honom då jag gav lite presenter och vi åt dipp och morötter.
Bara så att ni vet kommer det att stå tomt här i troligtvis två dagar för jag har fullt upp. Imorgon slutar jag redan vid halv elva och då ska jag åka och träna och senare träffar jag finaste frida för en myskväll och sleepover hihi, dagen därpå så blir det frukost på java med vänner innan jag och frida ska och träna och efter det så är det körning på skolan så tidigast så hörs vi onsdag kväll, kram!♥

och jag är ett steg närmare!

23 mars. Efter vi varit hos morfar så åkte jag och pappa ut och övningskörde och jag skäms över att säga hur lite det är som jag har sett av min egen hemstad.. Haha det är pinsamt! Vi åkte i alla fall runt till ställen som jag aldrig sett förut och åkte en del inne i stan. Fick även 100 procent på teorin nyss så nu är den så gott som klar, eller såklart det är mycket jag inte kan som jag måste fortsätta träna på men jag har fått hundra procent på proven så nu är jag nöjd för tillfället!! Så nu ska jag unna mig själv att cykla iväg till spåret och springa några varv även fast jag borde plugga spanska men det tar jag någon annan gång!
Kom på att jag inte har visat mina nya älskade air max?! Älskar de såååå! De är för stora men det gör ingenting för de är så underbart fina och sköna! Dock vågar jag knappt använda dom för jag vill verkligen inte att de ska bli smutsiga, vill ju ha de så vita och fina som de är nu! 
Ha en fin kväll!♥

i en ny blommig klänning

Godmorgon! 23 mars idag vilket betyder att det är min finaste morfars födelsedag imorgon men som att det då är måndag så ska vi fira honom idag istället! Klär mig då i en ny blommig klänning från ginatricot som jag föll för. Ska även hinna med att övningsköra en stund idag och plugga teori innan det blir ett träningspass puss!♥
 

no more excuses

Lördag. Jag började den här dagen så himla bra med att klara de där repetitionerna på teorin alla 3 gånger vilket var det jag behövde! Äntligen! Har suttit med det där så länge och idag bestämde jag mig för att klara det och då gjorde jag det! Hunnit övningskört en del och varit på marieberg bland annat och letat träningskläder för jag behövde fylla på med lite nytt som att det används dagligen. Tycker det är svårt att hitta fint, men hitta lite grann i alla fall! Skulle träffa vänner ikväll men det blir dock inte av för de kunde inte nu så ska istället dra ut och köra ett hårt pass. Trodde inte för 5 månader sedan när jag började träna i stort sätt dagligen att jag skulle hålla i 5 månader och ta mig upp nästan varje morgon men det har jag gjort och det är verkligen de bästa timmarna på hela dagen! Vill verkligen inte gå runt i bikini i sommar och må dåligt över min kropp, över att ha på mig shorts och mina favoritkjolar. Vill verkligen inte skämmas över min kropp mer. 
 
Bästa träningslåten!

med en vit rosett i håret

fina fina fredag, den här veckan har gått så himla fort! Vaknade och kunde knappt resa mig ur sängen har sådann himla träningsvärk i rumpan så det är helt sjukt kan inte sätta mig ner haha. Men då vet jag ju att det har tagit i alla fall! Började trots detta med ett två timmar långt pass på gymmet med Frida.♥ 
Satt kvar efter skolan och gjorde klart en spanskauppgift med Zeba så nu har jag nästan inget plugg alls vilket betyder att jag i helgen bara kan fokusera på körkortsteori vilket är nästan det enda jag tänker göra den här helgen, kul..
 

om ord som värmer

Idag har varit en sådan underbar dag!! Trots att jag fick tillbaka ett spanskaprov som gick skit men vad hade jag förväntat mig, på den fronten har jag redan gett upp, lägger tid på roligare saker!
Hur som helst så började jag dagen med ett grymt pass på gymmet. Länge sedan jag tog ut mig såhär och det är ju så underbart både under tiden och efter. Sprang en mil och körde ben i en timma så om jag inte har ont i morgon så måste det vara något fel haha. Begav mig sedan till skolan och skrev klart det sista av mitt hemprov i matte.
Senare begav jag mig ut och övningskörde med pappa och sedan favoritsalladen innan körlektion nummer två. Denna gång på körskolan och jag fick sådana bra besked att jag kände sådan lycka äntligen äntligen äntligen! Trodde det var lååångt kvar men han sa att så fort jag gjort klart repetitionen på teorin och klarat den så bokar vi uppkörning!! Kan inte förstå, några veckor kvar, men ändå ääääntligen känner jag att jag kommer någon vart!!! Lycka lycka lycka! (Rosorna står sig fina fortfarande också!)
Och såhär ser jag ut idag. Och om fina, fina du läser det här som skrev den där kommentaren som fick mig att nästan börja gråta så tack, tuuusen tack! Kan inte ta åt mig av komplimanger av folk som känner mig för jag tänker bara att de är mina vänner eller de är min familj de kan inte säga någonting annat. Men när någon sådan fin som du, som inte känner mig personligen och inte är tvungen att säga något sådant, säger det. Jag kan inte beskriva hur glad det gjorde mig. Några ord som jag verkligen behövde just nu och det kommer jag kunna leva på länge! Tack tack tack♥
 

när det är vår på riktigt

Det bästa med vår måste ju vara att man kan ta longboarden och det var precis vad jag och Manda gjorde i morse till skolan. Åkte till mässna och sista biten ställde vi oss på brädorna så vi slapp byta buss. Underbart! Hade endast två lektioner som inte gav speciellt mycket för vi gjorde ingenting men det var ju skönt hihi
Skulle till mit hat-ställe som jag kallar det, men jag slapp i alla fall sista lektionen vilket var någonting positivt. Slutade halv tolv och tog då brädan upp på stan och hämtade ut mitt pass som kommit. Sedan satte jag mig en stund vid slottet för att fördriva lite tid. Senare övningskörde jag med pappa i över en timma. Vi åkte även till subway vilket inte är min favorit men det var faktiskt ganska gott! 
Fick en så himla fin kommentar om mitt inlägg "den hemska sanningen" blev helt varm i kroppen och tusen tusen tack för ditt inlägg på din blogg det betyder verkligen jättemycket! 
 

I am enough

 
And here it is! Älskar älskar älskar den så! Ser väl inte jättecharmig ut på den sista bilden men jag ville ändå ha en närbild så att ni får se hur den verkligen ser ut. Den ser dock väldigt liten ut tycker jag, speciellt på den sista bilden. Älskar att den syns lite mer än min andra som endast syns om jag har bikini så i sommar hihi! Det här var en av mina födelsedagspresenter och var väl det enda som jag verkligen önskade mig! Gjorde även denna på elite artwork hos becca och den blev precis som jag ville ha den. 
Kan inte ens komma ihåg när jag kom på att jag ville ha den här tatueringen. Var en himla många år sedan, dock hade jag inte bestämt var jag ville ha den eller vad för typsnitt men vad det skulle stå har varit bestämt sedan länge. Kom på den här innan den andra som jag gjorde för bara några veckor sedan men valde att göra den först som att den är lite mer täckt i alla fall jag skulle ångra mig eller så vilket jag absolut inte gjorde! Tror ni kan förstå meningen med tatueringen och under de senaste månaderna har den väl fått ännu mer betydelse och har blivit som mitt mantra att jag ska tänka om jag är nere eller hatar mig själv. Tänk att den ska sitta där tills jag inte finns mer, så häftigt!

let's catch some lightning bugs

Godmorgon fina ni! Solen skiner idag igen, såg dock att det var lite snöflingor på marken men de lär väl försvinna vilken sekund som helst! Ny vecka och nya tag. Idag är ju på så himla bra humör trots en redovisning som jag inte alls har tränat på. Kanske borde jag göra det nu istället för att sitta här. Matilda kör till skolan hahah yeaah aldrig åkt med henne förut.. Även jag ska övningsköra efter skolan för nu börjar körlektionerna dra igång igen en eller två varje vecka framöver. Så att jag kan ta det där jävla körkortet innan sommarn!
Redan tröttnat på mitt korta hår som ni ser på bilden ovan, haha nejdå men trivs mycket bättre i långt hår trots allt, men det var behövligt att klippa av det som att jag färgar så mycket. Hjärta till mitt löshår♥♥♥ Nu ska jag snart åka och ha idrottslektion tjaooo hoppas ni får en fin måndag! 
Måste bara lägga in världens bästa låt just nu också!! Den är inte ny eller så men jag blir på så himla bra humör av den här lyssna!
 

födelsedagsfirande med vänner

Igår kväll spenderade jag med vänner för att fira Evelina som fyllde arton i början av mars. Det var mysigt. Åt underbart god mat, spelade spel och pratade till midnatt. Gosade också med en sådan mysig katt. Varför är inte Zimba så social, den här lilla gosiga saken beter sig ju mer som en hund än en katt.♥
Trots att jag inte kunde somna inatt så vaknade jag redan vid åtta av solens strålar in genom fönstret. Trots tröttheten så kunde jag inte somna om och idag har jag inte mått så himla bra. Gick hem till morfar och satte mig på hans altan i solen och läste klart engelskaboken och svarade på alla frågor till den så nu kan jag i alla fall checka av det. Försökte mig på lite teori också vilket jag är så himla trött på nu så att jag inte vad jag ska ta mig till! Ny dag imorgon då jag kan ta nya tag och troligtvis må bättre igen. Ska sätta mig nu och skriva in alla måsten till den kommande veckan. Även försöka klämma in lite roligheter där mellan också!
 

älskade forever 21

Jag kom på att jag inte har visat så mycket som jag köpte i London för några veckor sedan. Asså åh vad jag saknar det. Allt, allt, allt! Men speciellt forever 21 som jag köpte denna bikini på. Älskar den, tänk till brunbränd kropp. Måste först bara tänka på vad jag äter och fortsätta jobba på, på gymmet till sommarn haha
 
 
 

rosa rosor och delar av mitt rum

 

om en lördagsförmiddag

Hade klockan på åtta imorse men vaknade redan innan det men kom då på tanken att det kanske inte var en så bra idé att åka och träna som att det inte är bra med ny tatuering så jag stod över dagens pass. Inte så sugen på att få en infekterad tatuering..  Så jag låg kvar i sängen i timmar och såg på frozen som att klockan inte var så mycket ännu. Sven och Olof alltså åh älskar dom!♥ Jag begav mig sedan ut och övningskörde en väldigt lång runda.
Begav oss och köpte blommor när vi ändå var ute och åkte för jag har länge velat göra lite vårfint med en rosbukett i fönstret. Ville även skämma bort mina närmaste vänner lite så jag köpte rosbuketter och choklad och åkte runt och lämna till dem för att visa hur tacksam jag är att de alltid finns där för mig.♥
 

om allt det där som får mig att må bra

Underbara fredag! Idag har varit en sådan bra dag trots lite jobbiga tankar som cirkulerat i huvudet men det bra överväger verkligen!! Började dagen med ett pass på gymmet innan skolan då jag sedan hade prov i styrketräning vilket gick bra så det var skönt sen såg jag bara på en debatt och slutade sedan!
Skulle till slottet med vänner och sitta ute i solen men på grund av inte så fantastiskt väder som vi trodde gick vi till wayne´s istället. Ovanligt? haha
Sen gick jag och Oliver till tatueringsstudion och mötte upp Zeba för att jag hade tid för att göra min andra tatuering och ååååh så nöjd jag är!! Gjorde inte alls ont, såklart det kändes men det var inte smärta, verkligen inte! Blev mycket bättre än vad jag trodde och jag var så himla nervös innan för att jag inte skulle bli nöjd! Ni får se sen när jag tagit bort plasten eller imorgon! Jag gick i alla fall efteråt med Zeba till saigon for some food. Du är så himla bra bästa du!♥
 

drömmar om framtiden

Nämnde i förra inlägget att jag var hos studievägledaren denna morgon och det var för att jag har så mycket funderingar på vad jag vill göra efter gymnasiet och jag vet att det är långt kvar men jag vill inte stå där på min studentdag och inte veta vad jag vill göra. Jag vill ha bestämt innan vad jag ska göra de kommande åren i alla fall det närmsta året. Och jag har väl haft två stora viljor. Antningen fara till Australien, leta jobb och vara där ett år och sedan se hur länge jag kan få vara kvar. Eller stanna kvar i Sverige och börja plugga på en gång. Men efter detta besök så har jag fått nya drömmar. Som troligen är väldigt väldigt långt borta för stunden för det skulle kosta en himla massa pengar, men drömma kan man ju. Hon frågade vad jag var intresserad av och frågade vad jag höll på med på fritiden och jag svarade direkt rita och skriva som väl är mina största intressen även foto men det skulle jag inte vilja jobba inom. Och hon började tala om utomlandsstudier, högskolor och studera konst i ett år. Det är inte att man utbildar sig till något utan man befinner sig i mitt fall, antingen i Italien eller Frankrike som dessutom är två av mina drömdestinationer! Där målar man hela dagarna och lär sig olika tekniker och känner om det verkligen är någonting som man skulle vilja arbeta inom. Vilken dröm!! Dock med mitt självförtroende så blir jag så himla osäker, skulle inte kunna omge mig av alla som är så himla mycket bättre än mig på det jag älskar mest. Skulle känna mig så usel men om jag verkligen träna, träna, träna och bara såg det som ett himla roligt år. Själva upplevelsen, så skulle det nog kunna bli det roligaste året i mitt liv. 
Även USA och Australien kom på tal om att läsa någon typ av ekonomi där. Shit vad häftigt det hade varit. Men det där med rita lockade verkligen mest. Och att få jobba med någonting inom sitt intresse skulle väl för alla vara en dröm.
 

om timmar utanför slottet

Ännu en dag med sol! Jag skulle gärna kunna vänja mig vid detta väder! Dock blåste det väldigt mycket vilket inte var lika skönt men allt kan ju inte va perfekt. Började dagen hos studievägledaren men mer om de drömmarna någon annan gång. Letade fram en gammal tröja långt bak i garderoben och solglasögonen också för första gången denna vår. Underbart.
Hade sedan trettio minuter matematik och efter det håltimma på två och en halv timma för att avsluta dagen med det värsta jag vet, spanska. Dessutom så bestod lektionen av läsförståelse som jag inte ens behöver nämna hur dåligt det gick. Men nog om det! Jag slutade redan halv 2 och begav mig då till polisen för att göra nytt pass. Alltid lika charmigt med passfoton.. Gick snabbare än väntat och skulle möta upp Matilda klockan fyra vilket var två hela timmar till! Så jag satte mig ute vid slottet i två timmar.
Vi har fått en ny engelskabok som vi ska läsa i skolan så jag passade på att ägna lite tid åt den även om den inte var speciellt bra. Men endå den bästa läxan man kan få för mig som älskar att läsa! Och när det är en skoluppgift så har jag en anledning att få göra en av de bästa sakerna jag vet, för annars kan jag aldrig slappna av och ta mig tid till det.
Blev himla kallt efter en stund trots att solen värmde. Hann nästan läsa ut boken och vi fick den förra lektionen oj oj hihi vad ska jag nu göra på lektionerna?
Och så slog klockan fyra och jag mötte upp bästis för en pluggfika på wayne´s. Vad annars? Men vi varierade oss lite och bytte till ett annat wayne´s i alla fall hihi! Hoppas ni haft en lika fin dag kram♥
 

lookbook - half a heart of love

skinnjacka - rut&circle // skor - primark jeans - ginatricot // tröja - pagelle // solglasögon - ginatricot // armband - thomas sabo // sjal - joy 

ännu en vacker dag

Även idag känns det som vår. Solen skiner och jag kunde bära skinnjackan idag. Kär i den. Det säger jag alltid när jag inhandlat någonting nytt till min garderob. Men man köper ju bara det man älskar och varje nytt plagg blir ju en ny favorit. Gick endast till halv 2 idag och avslutade dagen med ett seminarium som var relativt enkelt så det var bra.  
Lite bilder på hur jag såg ut idag. Tagit bilder till lookbook så om de inte blev allt för hemska så kommer de in här om en liten stund. Bar i alla fall en ny tröja som jag fick av mamma igår och så mycket fina komplimanger jag har fått för den idag! Och jag älskar den lika mycket jag själv. Perfektion till våren!
Efter skolan så begav jag mig in till stan där jag var på jakt efter tre ting. Ett nagellack till mig själv. Letat länge efter det där perfekta rosa men inget funnit men Matilda fann ett åååh det är så fint! Titta in på hennes blogg vet ja! Dock hade ingen butik det så köpte mig två andra nyanser av rosa. Också väldigt fina men inte riktigt lika underbara som Matildas.
Sak två som jag skulle inhandla var en present till bästa mamma. Ingen födelsedag, ingen namnsdag, inget jubileum bara för att mamma är mamma och för att hon är så himla bra. Något som jag vet att hon kommer bli väldigt, väldigt glad för gömmer sig innanför de svarta pappret och det silvriga snöret. Ting tre var en bukett blommor. Tulpaner vet jag att hon älskar och vita passar perfekt in i vårt kök, ljust, vårigt och fint. Sen så skrev jag ett brev om hur mycket jag tycker om henne. Någonting jag är för dålig på att säga. Jag hoppas hon blir överraskad när hon går in och ser det där på sitt nattduksbord när hon ska gå till sömns.♥
 

collecting sunlight

Vårpepp. Somriga kläder gärna jeans, blommigt och vitt för min del. Det är vår för mig. Men också sådana där melodier som spelas om och om igen på repeat. Andreas Moe är en sådan där som jag aldrig tröttnar på. Gjorde en liten lista med favoritmusik för stunden.
 

Till nära vänner och familj

Idag gråter jag igen. Inte av sorg utan av lycka, glädjetårar. Inlägget igår var inte meningen med att ni skulle tycka synd om mig det var absolut inte fallet. Det var att jag orkar inte hålla allt inne och när man är en sådan person som hellre skriver än att pratar så var det väl det bästa sättet att göra det på. Samtidigt vet jag inte hur jag skulle säga det heller. Men det jag ville komma till var att jag är så himla himla himla tacksam att jag har de vänner och familj som jag har. Jag skulle verkligen inte klara mig utan er!!♥ Har aldrig brytt mig om hur många vänner jag har, hellre få som verkligen gillar mig för den jag är och som verkligen känner mig än några som är ytliga och bara där ibland. Och så har jag det verkligen. Älskar er så även om jag aldrig säger det med ord. Och ni fina som jag inte träffar så mycket på grund av skola och att man inte har tid på samma sätt längre som när man var mindre. Att jag vet att ni alltid finns där även när det gått veckor, kanske månader och att det aldrig blir konstigt på något sätt. Det betyder så himla mycket.♥ 
Och min familj, så deppig och ledsen som jag varit har de väl aldrig sätt mig och det gör ont att veta att det gör ont i dom med för att de får se mig såhär. Men om jag inte hade dom skulle jag aldrig klara mig. Mamma, pappa och morfar. De tre bästa personerna i mitt liv, som jag kan prata med precis allting om. Allt, allt allt som jag inte ens vågar erkänna för mig själv. Såklart jag önskar att jag hade fått lära känna min farmor som gick bort innan jag föddes, alla fina saker som har nämnts om henne. Och att mormor och farfar var här med mig nu och inte gått bort i cancer och andra hemska sjukdomar. Men jag är så lyckligt lottad som har de människorna vid mig som jag har. De är värda allt och lite till. Förlåt om jag är dålig på att säga att jag älskar er och visa hur mycket ni betyder för mig både familj och vänner. Idag gråter jag inte av sorg, idag gråter jag av glädje för nu jävlar ska jag bli bra. Det här leendet ska fram igen.
 

idag mår jag bättre än på månader

Idag mår jag bättre än på månader. Om det är för att jag har berättat sanningen, tyngden på axlarna har lättat lite. Om det är för det vackra vädret och att jag kunde gå runt i klänning och tunn jacka utan att frysa det minsta, eller om för att jag har fått i mig mer näring än på länge det vet jag inte. Men jag är lycklig över den här känslan. Jag började som sagt dagen på gymmet med lite styrka och en promenad på en timma samtidigt som jag tittade på awkward avsnitt som jag missat och missglamorazzi (min favorit youtubekanal för er som inte vet vad det är.) Ni måste se dom om ni gillar smink, outfits osv hon är så himla söt tips tips tips! 
Solen sken så jag bestämde mig för att bära min nya favoritklänning för våren, köpt på forever 21. Somrig full med alla möjliga nyanser av rosa rosor. Efter ett jobbigt möte som gick bättre än förra gången i alla fall så åkte jag upp på stan för att möta mamma då vi skulle göra lite ärenden och jag satte mig vid slottet och väntade i solen och lyssna på musik och började läsa i en engelskabok som är min senaste läxa. Att ha läsa som läxa kan det bli bättre? Då får jag äntligen göra en av de sakerna jag gillar mest samtidigt som jag pluggar, hur underbart?!
Mötte mamma på banken för att fixa mitt bankkort som att lilla jag nu har blivit hela 18 år. Nu har jag fått en sådan där läskig bankdosa som jag alltid när jag var litet barn trodde var en miniräknare haha minnen. Så snart får jag hämta ut mitt nya bankkort och då får även jag beställa från internet och sådant. Jag är min egen nu känns det som på sätt och vis. 
Gick till favoritcaféet för kvällsmat. Islatte.♥  Sedan gick vi bland gatorna inne i stan en stund och tittade i butiker, sådana där som jag bara tittar i när jag är med mamma. Idag har varit en bra dag!♥

fina fina morgon

tisdagsmorgon. Jag drog mig upp ur den varma gosiga sängen vid fem för att ta första bussen in till gymmet. De nya busslinjerna är ju inte de bästa men någonting positivt är väl att man får vänta på bussen vid slottet istället där det var himla fint klockan 6 imorse när solen gick upp.






den hemska sanningen

Det här inlägget har jag haft legat i utkast i över en vecka, rädd för om jag ska våga publicera det eller inte men jag orkar inte bry mig längre om ni får veta.
Jag är trött på att låtsas att jag mår bra när jag inte gör det. Trött på att hålla allt inne. Trött på att folk, inklusive mig själv aldrig kan säga hur dom mår. Men jag är rädd. Rädd för vad alla ska säga bakom min rygg, rädd för allt skit som ska pratas utan att jag vet om, hon är ju inte smal hur kan hon ha ätstörningar. För det är väl det enda som finns i mitt huvud sedan i höstas. Vad ska jag göra för att bli smal när träna 5 gånger i veckan inte räckte. Jag börja äta nyttigare men när inte det hjälpte började jag äta mindre. Huvudvärken är där ständigt och yrseln fanns ofta där och fortfarande där ibland. Kände mig helt svag i kroppen, orkade inte längre göra det jag älskade mest av allt. Springa. Det enda som får mig att tänka på annat och får mig att må bra. Det är bara då jag känner mig stark. Det gör att jag slipper allting runt om för en timma. Jag har låtsas som ingenting så länge men jag orkar inte skämmas längre. Jag grät på riktigt för första gången på det där jävla mötet för en vecka sedan. Tills nu har jag kunnat säga att jag varit hos tandläkarn i 5 veckor i streck vilket ingen har lagt märke till. Men jag tänker inte låtsas längre. Min fasad som har varit så stark orkar jag inte längre hålla uppe. 
Att gå upp på morgonen och åka till skolan är en lättnad för där slipper jag tänka på mat och för en liten stund kan jag skratta på riktigt. Men när jag kommer hem och det sista jag vill göra är att äta och vara tvungen att göra det ändå är bland det värsta som finns nu. Vissa dagar går det bra att äta lite flingor, men andra säger kroppen bara nej nej nej du kommer bli ännu tjockare om du äter det där. Jag har försökt att äta större mängder men kroppen säger emot och tankarna som kommer då går inte att beskriva och därför äter jag hellre ingenting alls. 
Det är skönt att det är så pass lätt i skolan som det är, jag kan sätta upp den där muren men varje, varje kväll när jag kommer hem så brister det. Men det är inte bara dessa jävla tankar om mat som jag är trött på. Jag är trött på att alla ska visa hur perfekta de är och hur perfekt de har det. Säkert många som får reda på det här nu kommer tänka eller säga vad har hon att klaga över, och det är sant jag har en familj som bryr sig om mig mer än över något annat, jag har vänner som är så himla värdefulla och ni som vet om det här sedan innan tack tack tack för att ni alltid finns där! Jag har ett fint hus och om materiella ting är glädje så har jag det också. 
18 är väl en ålder alla drömmer om men inte jag, ville inte fylla 18. Så stora ting som tynger ner axlarna. Måste ha jobb, måste tänka på framtiden, tjäna pengar. Men vem vill ha mig jag är ju värdelös!? 18 innebär körkort och som att det inte redan är mycket att tänka på med skola, försöka få jobb, mat osv.. 
Och det här med att alla ska jämföra sig hela tiden, vad fick du på provet, hur skrev du vad är dina betyg? Och att man alltid pratar om dieter, vara nyttig och hur många gånger i veckan han eller hon har tränat. Jag har också gjort det dagligen vilket har lett till vart jag är idag. Dras mellan att inte vilja äta och vilja äta för samtidigt vet jag hur farligt det är.
Jag försöker visa mig stark och låtsas som ingenting, det är väl därför det brister varje kväll för så svag som jag känner mig nu har jag aldrig varit. När de för en vecka sedan sa att jag hade diagnosen ätstörningar så hade jag väl redan förstått det men att höra det, och veta att jag ska gå till det där helvetet varje vecka och när de sa att jag inte får träna om jag fortsätter så här, då brast det. Jag kunde knappt sitta kvar på stolen, ville bara springa ut från det där stället och aldrig mer komma tillbaka. Rädd för vad alla ska säga nu, för ingen har ju anat någonting för jag ser ju ut som "vanligt"? Att folk ska säga bakom min rygg att jag gör det här för att få uppmärksamhet. And fine om det är det som kommer hända får ni väl göra det. Jag har i alla fall lärt mig vilka som alltid finns där för mig även fast jag inte vill dela med mig av det här för jag vill inte att någon annan ska känna min smärta.
Under så många tillfällen, i stort sätt dagligen så har jag varit så arg på mig själv för att jag berätta sanningen och blev tvungen att gå till den där hemska ätstörningscentralen. Men samtidigt är jag rädd i alla fall jag inte hade sagt något, hur sent hade jag gjort det då, hur hemskt hade inte det blivit? Så tack Ebba, Matilda och Manda för att ni tvinga mig att prata med någon trots att det var det sista jag ville göra.♥
Men jag är trött på att låtsas vara glad och lycklig när allt jag vill göra är att gräva ner mig under jorden. Ja, jag har ätstörningar, en så jävla konstig sjukdom som jag önskar att jag kunde styra över men det kan jag inte.

ganska många centimeter kortare

Två tal, två tal har jag suttit med i flera timmar. Geometri är verkligen inte min grej med alla vinklar hit och dit och det är ju inte som när man var mindre och skulle räkna ut en cirkels area osv. Nu förstår jag verkligen inte alls mycket och jag ska läsa matte 3b, vad tänkte jag med haha. Men jaja det är väl bara att göra, vet att jag kommer kunna ha användning av det till någon av de utbildningar jag vill gå så det är väl bara att härda ut! Jag slipper ju i alla fall spanska i 3:an så lite matte kan ju inte vara så hemskt! Men nu tänker jag inte plugga mer idag utan tog nu istället fram ritblocket som har legat längst in i garderoben alldeles för länge. 
 
Och jag vågade klippa av mig håret igår!! Dock tycker jag inte det ser så kort ut på bilden som det känns och ser ut i verkligeten men här har ni i alla fall hur det ser ut. Det där var igår innan jag skulle på 18-årsfirande för 2 vänner, Alicia och Lina.♥

känner ett lyckorus långt där borta

Och jag mår bättre än på länge. Tänk vad lite sol kan göra! Vaknade vid halv nio, låg kvar och drog mig i morgonsolen en timma innan jag satte på mig löparskorna och hörlurarna med veronica maggio och ariana grande i för en långpromenad i karslund för mig själv. Nu sitter jag ute på morfars altan i solen och bara njuter. Mår himla bra just nu. 





hårdrömmar

Angelica Blick måste väl vara så nära man kan komma perfektion. Och hennes hår som hon hade under en period, den blonda korta pagen den är ju sååå fin! Jag måste klippa bort mina alldeles för slitna toppar och skulle så gärna vilja göra något liknande, möjligtvis något längre. Några centimeter eller så. Men vet inte om jag vågar.. Dock växer mitt hår ganska snabbt så det skulle väl vara ute till den längd jag har nu på ett år om jag inte bleker det för ofta. Vill så gärna göra det! Helst nu på en gång!!
 
 

den femte mars tjugohundrafjorton

Åh jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, le eller inte. Jag har har mått skit på sista tiden men nu när jag var ute och gick under kvällen för att få lite luft och komma på andra tankar så så får jag en notification från twitter eller vad det heter som säger @5secondsofsummer - 5 länder under 5 dagar och Sverige var ett av dom! DE KOMMER HIT PÅ RIKTIGT DENNA MÅNAD! Så lycklig nu för stunden så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag ska få se mina babes på riktigt, asså det här händer inte! Jag ska inte hoppas på för mycket men tänk om jag får träffa dom hur ska jag klara det haha?? Jag skaka och blev helt till mig och kunde knappt prata när jag träffade Andreas Wijk, men hur ska det då bli med Cal, mikey, ash och Luke????? Asså mitt hjärta ♥♥♥
Så här såg jag ut idag. Shopping kan väl alltid få en på bra humör hihi. Letat efter en ny svart skinnjacka på sista tiden för de jag har sedan innan är inte bra längre och ville ha en svart. Ska ju alltid köpa allt i färg jämt men idag var jag väldigt svart av mig för att vara jag. Okej jag bar en aprikos tröja men på bilderna!
Och jag måste ju bara ägna ett grattis här till en av mina finaste vänner, bästa bästa Alicia som fyller 18 år idag! Grattis fina du! Är så himla glad att jag har dig och att du alltid finns där för mig och jag hoppas att du vet att jag alltid finns där för dig också! Är så skönt att veta att man har en vän, även om vi inte träffas så ofta som önskas så vet jag att det aldrig skulle bli stelt för att det hade gått för lång tid eller att vi skulle glida isär. Du är så himla bra och jag hoppas att du har haft en underbar födelsedag!♥

lite om gårdagen och sommardrömmar

Avicii igår och det var en häftig upplevelse men hade nog tyvärr lite för höga förväntningar för jag tyckte inte det var lika bra som jag trodde det skulle vara. Hade nog varit så häftigt att va på golvet och det hade nog varit väldigt annorlunda men det var så mycket låtar som jag inte kände igen trots att jag lyssnar på hans musik jämt när jag är ute och springer och vi hamnade vid värsta tråkmånsarna. Men de låtar som man kände igen som dear boy bland annat var ju helt magiska!♥
Så mycket som jag längtar till sommarn den här vintern har jag nog aldrig gjort, det är helt sjukt det är typ det enda jag tänker på haha!
 

shoes shoes shoes

Har såååå länge suktat över ett par nike air max 90 skor men tvekat fram och tillbaka om det verkligen är värt det när jag inte hittat färgerna jag vill ha osv. Tänkte slå till när jag var i London men då hittade jag inte någon färg jag ville ha. Och på nikes hemsida så fanns inte sådan rosa färg som jag vill ha på mina detaljer osv. Vill alltså ha vita och lite rosa på meeen idag så hittade jag ett par perfekta för mig så jag klickade hem dom asså åååh♥ Vill ha dom nu nu nu! Men det skulle ta två till tre veckor så får vänta lite till.. Tänk dessa i vår!!♥
 

drömmar om paris och lund

Fina fredag! Hunnit med mycket plugg och långa långa samtal med bästa Frida.♥ Alla borde ha en vän som henne! Satt i timmar till caféet stängde och prata om sådant som tynger ner våra axlar och stora val till drömmar om paris och lund. Imorgon är det avicii!! Kan inte vara mer taggad än så här!