This is the part when I break free.

Jag kan på riktigt inte minnas sist jag mådde så här bra? Det var månader sedan! Kanske september? Men haft en så jäkla bra början på det här året nu. Det här ska verkligen va en nystart! Var ute med Sandra och Kajsa i måndags och hade den roligaste utekvällen någonsin och somna inte förrän vid 6 på morgonen. Dansade till Ariana Grandes Break free och i de fyra minuterna har jag inte mått så bra på över ett års tid. Allt var så perfekt det bara kunde bli! Var med Sandra till runt tre igår och sedan åkte jag upp till Waynes med bästis och fika. Jag har verkligen de bästa vännerna på jorden! Det här året ska bli så jävla bra och framförallt nu den sista terminen i skolan! Och håller även på att planera in en studentresa så det ska bli så jäkla kul! Och så kommer jag troligtvis åka till Australien också, asså detta är bara så sjukt det kan bli!! Att låta honom gå var det värsta jag gjort, men nu känner jag mig så jäkla fri och mår så himla bra! Nu ska jag iväg och jobba ha det fint puss!
 
 
 

Femte Januari

Godmorgon!! Hade planer för idag men de var tvugna att bli inställda.. Jag har bra betalt så jag ska absolut inte gnälla!! Men att arbeta som konsult har ju sina nackdelar också då jag får veta samma dag om jag ska jobba eller ej och då är det bara att ställa in övriga planer.. Jaja det är bara ett par timmar men ändå så tråkigt då jag är en sådan som alltid vill ha kontroll och planera när det gäller jobb och skola haha.
Men slutar sju så då får jag ha roligt ikväll i alla fall! Sandra kommer hit direkt när jag slutat och sen ska vi ut och så sover hon här så det blir superbra ändå!
Har så himla himla ont om fotografier så det får blit två ifrån nyårsfirandet.
 

Tredje Januari

Hade klockan satt även idag då jag vid halv tolv skulle träffa Zeba på stan för en lunch på la baguette. Trots att jag inte åt curry så stinker jag ändå, hur är det ens möjligt haha. Hon är en sådan himla bra vän hon!! Åh hur skulle jag klarat de sista två veckorna utan henne.♥ Skjutsa hem henne och så har jag inte gjort mycket annat än att vara lite kreativ. Det måste på riktigt vara så att man blir mer kreativ när man blir ledsen?? Hur som helst märktes det att jag inte använt en penna på länge, men jaja det är bra ensamtid och jag får bli lite arg på mig själv när det aldrig går bra haha. Jag har även letat som en galning efter en svart poloklänning. Så om någon av er vet vart det finns snälla hör av er!! Typ stickad långärmad. Åå vill så gärna hitta en så som jag föreställer mig! Men ha det fint så länge puss
 
 

Han försvann och andra kom.

Det har känts bra idag. Väldigt bra. Jag hade klockan satt då jag skulle träffa en av de finaste vännerna jag har på wayne's. Evelina. Älskar dig sååå mycket! Hon är född endast tio dagar efter mig och vi har bott grannar från den dagen och tio år frammåt. Så vi har alltid varit tajta. Men någonstans där när gymnasiet började så gled vi ifrån varandra och sedan hitta vi tillbaka igen. Hon känns mer som en syster än en vän nästan. Kan prata om allt med henne. Vi tog en fika idag och jag kunde släppa på alla känslor och bara prata ut med någon som förstår mig. Utan att dömma. Jag har inte sagt vissa av de orden högt, men idag kunde jag det. Och det känns så skönt att inte bara hålla allt inom sig. Imorgon ska jag träffa en annan fin vän som jag också kommit närmare men detta gäller de senaste dagarna. Jag förlora han som ändå fått mig att må väldigt dåligt på sista tiden. Jag var inte lycklig de sista månaderna. Vi är för olika. Men jag har kommit närmare så många vänner. ♥
 

Framtiden.

Och året är nu tjugohundrafemton!! Jag firade in året tillsammans med vänner! Dock kände jag redan på dagen hur jag mådde illa och hade så jäkla ont i magen så efter vi varit uppe på stan och sett fyrverkerierna och firat in det nya året så åkte jag hem med sådan magont. Det gick liksom inte längre. Men det ledde till att jag är piggare idag så det känns skönt ändå. Men vi drack drinkar och åt trerätters hos Evelina och mötte sedan upp lite mer vänner. Så jag har inga nyårslöften i år men inte på samma sätt som tidigare.

  • Jag ska (försöka) skriva ner allting jag spenderar för att hålla koll. Gick inte så bra förra året haha.
  • Ta hand om mig själv.
Men jag vet inte vad jag ska göra. Det känns som jag står framför mitt livs största beslut. Och det gör jag väl på ett sätt för det handlar om de närmaste åren och jag måste bestämma mig nu inom någon månad. Jag vet program jag vill läsa och som skulle passa mig perfekt. Jag kommer i alla fall troligtvis in på det jag tänkt mig och det skulle innebära att jag flyttar till Borlänge under en treårs tid. Ingen stad jag tänkt att bo i, men om det jag vill läsa finns där så varför inte. Och om inte detta händer så vill jag fly härifrån. Som jag länge velat. Australien. Men jag vet inte om jag vågar.. Är så rädd att boka och sedan ångra mig? För det är det enda som stoppar mig nu från att gå in och boka idag. Åå jag vet inte hur jag ska göra.