Michael kors och han

Fina fina dag, eller det är det väl alltid när jag vaknar upp med honom. Fick världens finaste present av honom imorse utan någon som helst anledning, han är verkligen bäst!! Åh vad jag älskar honom! Ååh den var så fin titta bara på fotografierna nedan, perfektion och den är i roséguld det kan verkligen inte bli bättre. Var hemma hos hans kompis en stund och nu är jag hemma och ska snart bege mig till marieberg för jag måste ställa om den då den är alldeles för stor för min handled just nu. Senare ska jag träffa bästis för en myskväll på stället där vi trivs som bäst!




I've never felt like this before. Thats gotta mean something

Hej fina ni! Hade en ganska jobbig dag igår och kände mig som för några månader sedan men idag känns det ganska mycket bättre igen vilket känns bra. Vaknade runt halv tolv och gjorde mig ordning och åkte ner till gallerian för att växla pengar från kronor till euro då det endast är elva dagar kvar tills jag och vänner sätter oss på ett flygplan till Grekland! Ååå så underbart!! Jag har även varit på jakt efter en randig tshirt så det fann jag på lindex för hundratjugonio kronor. Satt sådär helt perfekt, precis som jag ville. Så går klädd i den nu och ser ut som på fotografiera nedan med thomas sabo runt armen och céline i handen. Och ett stort leende.
När jag kom hem så tog jag fram färgburken som jag handlade från några dagar sedan och började måla en gammal potatislåda  i färgen vit. Ett litet pysselprojekt. Fick lite inspiration från älskade tumblr som jag blivit lite för aktiv på igen att göra det till ett litet bord att ha utomhus. Även hunnit med ett besök på Ikea tillsammans med mamma och nu så ska jag snart äta lite för att sedan bege mig hem till honom. Ska tvinga honom till att se på endless love med mig, såg den igår men kan bara nu säga att det är en av mina absoluta favoritfilmer!! En sån där man kan se dussintals gånger utan att tröttna!! Den delar nu första plats med Letters to Juliet och The Notebook, ååå♥
 

Fotografier

Här har ni ett par fotografier från resan i Turkiet! Poolområdet, nere vid hamnen i side, bästa pappa och gamla byggnader.








om en myskväll med vänner

Hej! Haft fullt upp några dagar så därför det stått tomt här, förlåt! I Torsdags åkte jag och hämtade honom i Arboga på kvällen och ååh var så lycklig, eller är så lycklig hihi. Igår fikade jag med Frida då vi hade lite tid att ta igen. Nu kan vi officiellt kalla oss stamkunder då ägaren på waynes vet vad vi ska hihi. Senare på kvällen mötte jag upp Ebba och Matilda för en myskväll hemma hos mig. Tog ut madrasser, täcken och kuddar i mängder. Ljusslingor och levande ljus omkring oss och stora parasollet var som ett tak ovanför oss. Mumsade på godis och skulle titta på film men den fungerade inte så vi satt och prata och jag tog ut högtalaren och vi lyssnade till favoritmusik istället.♥
 
 

om det där ljusa håret

Och så var det klart!! Känner mig aldrig så fin och fräsch som när utväxten är borta. Tyvärr är det mörkt i hårbotten på en vecka men får ju känna mig fin i håret ett litet tag i alla fall hihi. Såhär ser det ut nu. Topparna ser mycket mörkare ut, men det var endast ljuset. Nu ska jag försöka ta hand om hyn lite så att den också blir bra. Kan ändå inte vara ute för det är så himla varmt!! 
 

roséguld och fotografier

Godmorgon! Vaknade jättetidigt men låg kvar i sängen några timmar. Åh att komma hem till egen säng är ju det bästa!! Min hy tycker verkligen inte om solen och jag flagnar redan. Blir så otroligt torr trots att jag smörjer in mig i krämer hela, hela tiden. Så nu struntar jag i hur mycket färg jag tappar och ska skrubba hela ansiktet och kroppen och göra rent ordentligt för inte värt att va en nyans mörkare och känna sig så ofräsch! Men först ska jag bege mig till marieberg för att bleka utväxten! Åh kommer känna mig som en ny människa efter all rengöring hihi. Ska även titta efter vad de har för utbud på Thomas Sabo smyckerna på marieberg för mitt silverarmband börjar bli fyllt så jag skulle vilja införskaffa mig ett i roséguld och fylla det också med minnen! 
Åh just det såg ni att jag gjort om lite lite på bloggen? Ska försöka göra lite mer förändringar men är ju så himla dålig på sånt här hihi så det får bli lite i taget så inte allt blir förstört! Under: två fotografier från de senaste dagarna.
 
 
 

borta bra men hemma så mycket bättre

Jag är hemma!! Borta bra men hemma så så så mycket bättre! Älskar att resa över världen. Se annat och skapa nya minnen! Jag är så himla glad och tacksam över att jag har fått resa så mycket på sista tiden som jag har fått. Under det senaste året har jag hunnit besökt fyra länder och om två veckor blir det mitt femte med underbara vänner! Ååh! Så lycklig! Flygresan hem gick relativt bra och jag tror att öronvärken börjar växa ifrån, jag kan i alla fall hoppas på det och att det inte bara är tur för det är så underbart när det inte gör riktigt lika ont! Även om det är hemskt hemskt hemskt!
träffade bästis under kvällen en stund! Nu sitter jag med en hårinpackning i håret och redigerar lite bilder från resan som ni ska få ta del av! Men det får vänta lite, det kommer nog lite i omgångar skulle jag tro.
Mitt hår klarar dock verkligen inte sol och bad och blir så torrt och slitet usch! Har även bokat en blektid imorgon för utväxten så det lär väl ta på håret också. Men känns så mycket fräschare då! Har de kommande dagarna redan planerade! Imorgon förmiddag ska jag fixa håret och på fredag i övermorgon (!!!) får jag äntligen träffa honom, längtar ihjäl mig!! Men det kommer inte stå tomt här för det för nu har jag mycket fotografier på lager! Har resebilder att visa och ska även försöka fotografera lite nyinhandlade saker som jag alltid säger att jag ska visa er men som jag aldrig gör.. 
 
 

vid hamnen

Hej på er! Idag är det min sista dag här nere i Turkiet. Har haft det så bra med sol och bad hela dagarna och alldeles för mycket mat haha. Bästa hotellet jag bott på helt klart! Det har verkligen allt? Jättestora pooler, precis vid havet, vattenrutschkanor, bio, bowling och jag vet inte hur många olika restauranger! Så jag är verkligen helnöjd!! Men nu längtar jag hem. Dels till min säng och egen dusch, det här med hotellrum är inte riktigt min grej. Men framförallt längtar jag efter honom. 

Två fotografier från när vi var vid hamnen igår kväll. Shopping, drinkar och solnedgång!


Solhatt, katt och moln

Söndag och det har gått över halva tiden här nere i Turkiet. Trivs bra men längtar hem efter honom. Men han kommer ändå inte vara där när jag kommer hem.. Solen har varit framme större delen av dagen som alla andra dagar men nu på eftermiddagen så försvann den vilket kanske egentligen va ganska bra för mig så att jag inte bränner mig!
Går klädd såhär till poolen. Gammal solhatt inköpt i Thailand för ett flertal år sedan och stora solglasögon som täcker halva mitt ansikte hihi.
Åt lunch och bjöd kissen på fotografiet på mat så han tyckte om mig hihi. Han hade så himla annorlunda ansikte och var så fin!!
Fotografi nummer tre och den sista bilden vid poolen med bok i famnen. Underbart.

samtal och poolhäng

Fredag och jag går in på den tredje dagen här borta i paradiset. Solen står så högt på himlen det bara går och det känns så där härligt i hyn som det gör efter att man legat i solstolen vid poolen en hel dag. Gick även ner till stranden och satte mig en stund för att prata med honom. Åh vad jag saknat att höra hans röst. Nu ska jag bege mig ut till poolbaren för att hämta lite dricka och sen ska jag lägga mig i solen och läsa. Paper towns med John Green, tips tips!! Åh vad den är bra! Lika bra som alla hans andra böcker! Ikväll ska jag gå på jakt efter en ny plånbok! Ha det fint puss



drömmarna om en céline

Och det blev plötsligt fler inlägg än på länge fast jag sa att det skulle stå tomt.. Varit inne i staden under kvällen. Köpte en svart klassisk céline väska och ååååh den är ju drömmen!!! Inte för att den är äkta men över 20 000 för en väska skulle jag aldrig lägga! Inte för att jag har de pengarna heller men ååh älskar den! Nya favoriten!!
Nedan är tre fotografier från kvällen. Vandrade förbi ett flertal historiska byggnader för att sedan komma fram till butikerna och där efter hamnen. Underbart vackert!


Bar ett par nya skor som jag köpte innan jag åkte iväg till Turkiet. De glittrar i guld och fick passa fint till min kjol inhandlad i någon butik i London.


Om de bästa morgontimmarna

Morgontimmarna är ju de bästa. Klockan 6 var jag på stranden för det bästa jag vet. Springa, strand, soluppgång, musik, ensamhet. Det kan inte bli en bättre start på dagen. Sen på det den otroliga frukostbuffén. Sedan dess har jag spenderat dagen i solstolen tillsammans med en nyinhandlad bok som att den första lästes ut under gårdagen. Kan inte ha det så mycket bättre än jag har. Mår så bra här!! Men saknar honom så det gör ont. Men bara en vecka kvar. Sju dagar.



om den första dagen där borta

Hej på er! Det blev inte tomt här en vecka som jag skrev tidigare! Nu är jag i alla fall framme och har haft en otroligt bra dag i solen. Smörjer dock in mig otroligt mycket för tänker inte bränna mig denna gång och sen flagna bort allt som Thailandsresan! Hotellet är i alla fall helt oootroligt!! Det är så stort och ligger precis vid strandkanten så det är bara att gå mellan pool och hav. All inclusiven är också fantastisk! Vet inte hur många sorter de ska ha av allt?! Räknade och de hade 26 olika ostsorter uppradade längst en hel vägg och 18 olika sorters oliver i stora skålar haha så sjukt!! Var såklart likadant med bröd och yoghurt men det skulle väl va lite mer normalt hihi. Flygresan gick relativt bra för att va mig och alla problem med mina öron.. Hade sett massa tips på internet om att sätta koppar över öronen med varmvatten och bomull och alla skrev att det funka så tyckte det var värt ett försök men när jag bad om tevatten sa flygvärdinnorna att de inte får göra så längre för det har hänt att trumhinnorna sprängs!!! Våga inte riskera att få hörselproblem för livet även om jag skulle slippa smärtan..
Men nu är det ju bra i alla fall hihi. Ska snart äta kvällsmat och sen ska vi titta lite i affärer. Längtar redan tills imorgon morgon då jag ska göra det bästa med att va utomlands, springa på stranden!! Asså åh finns ingenting bättre!! Ha det fint ni med!









mot varmare breddgrader

Hej det var ett tag sen åter igen! Och nu kommer det stå tomt här i en vecka till då jag beger mig till Turkiet ikväll. Ville bara kika in och säga det och jag ska försöka uppdatera mer när jag kommer hem för då har jag ju några hundra eller några tusen (troligtvis) nytagna bilder hihi. Ni får ha det bra så länge!♥
 
två fotografier på hur jag såg ut igår i ett par bortglömda shorts och mina älskade älskade air max
 
 
 
 

men jag är glad för din skull

Jag mår så bra. Trots huvudvärken som vägrat försvinna från i förrgår kväll. Spenderat mycket tid i solen de senaste dagarna för att få färg på hyn min. Sov hos honom natten till idag och spenderade dagen på gustavsvik tillsammans med honom och ett tjugotal av hans vänner. Haft en himla fin dag. Besök hemma hos Matilda för trerätters tillsammans med Evelina också men tråkigt nog tog huvudvärken kål på mig och det gick verkligen inte att va kvar mer än ett par timmar. Men det var super, tack!!
Men trots att jag är så glad, jag åker till Side på Onsdag och om endast fyra veckor till Kreta med vänner och jag har världens bästa pojkvän som får mig att må så himla himla bra och jag är så kär så ringde han nyss och sa att han var tvungen att åka och att jag nu inte kommer att se honom på 2 och en halv vecka vilket känns som en evighet när man är nykär. Men jag är glad för hans skull.♥
 
 

om de fem senaste dagarna

Hej! Det var några dagar sedan sist. Vad har jag gjort då? En fredagskväll på frimis och innan åt jag lite med vänner. Lördagskvällen bjöd på artonårsfirande till en annan vän som fyllde år. Söndag så hade jag det som på fotografierna ovan. Solade om dagen och mot kvällen packade jag ner frukt i lådor tillsammans med Ebba och Matilda och sedan begav vi oss till Säbylund. Underbart mysigt!
Även det vänstra fotografiet är från denna kväll. Igår lagade jag trerätters (igen!!) Men denna gång till honom, mamma och pappa. Vaknade upp bredvid honom. Sen har jag spenderat några timmar tillsammans med bästis i poolen och solstolen med smoothies och melon. Åh det har blivit sommar på riktigt igen!!
 
 

och solen har tittat fram igen!

godmorgon! Klockan sju ringde klockan imorse då jag var tvungen att ringa vårdcentralen för en telefontid. Blev pigg och gick upp och gjorde världens godaste frukost som ni kan se på fotografierna nedan! Oj så mätt jag blev!!
Nu har jag gjort mig ordning lite och sitter på bussen på väg in till stan för att möta upp Frida. Alldeles för länge sedan! Vill höra allt om Bråvallaminnena som jag önskat jag kunde uppleva tillsammans med henne men jag hade inte pengar till det just då när det skulle bokas vilket var lite surt men jaja! Har även en del jag måste babbla på om och vem lyssnar bättre än hon?! 
Blir en standardfika på waynes hihi. Ha en fin dag! åh solen har tittat fram igen, underbart!
fann en klänning jag aldrig använt i garderoben igår när jag städade. En hundralapp i Thailand!





nybakt bröd och ett städat rum

Haft en dag hemma. Det var välbehövligt då jag började dagen med en lång och varm dusch och sedan satte jag igång med storstädning av mitt rum. Varenda liten låda tömdes på saker jag inte vill ha kvar och sorterades. Otroligt vad mycket småsaker jag har som jag inte har till någonting? Blev i alla fall tre kläddkassar fattigare och många påsar fyllda med "skräp" som jag ska proppa ner i soptunnan. Många timmar senare när jag var klar begav jag mig med mamma till coop för att handla inför Torsdag då Evelina och Matilda kommer hit, då är det min tur att bjuda på trerätters. Bakade senare scones som blev min kvällsmat framför weheartit.
Tog mig i kragen och gjorde något jag inte gjort på alldeles för länge.. Gick ut på en löprunda/powerwalk i en timma. Blir lite rädd när jag sätter på mig träningskläderna och ger mig ut då jag är rädd att falla tillbaka, även om jag aldrig vill låta det hända så är vissa dagar som förut. Får inte träna mer än tre gånger i veckan för att de inte ska gå till överdrift. Och mitt mål med träningen försöker jag vända från att vilja bli "perfekt" och träna varje dag och bara äta nyttigt. (Vilket bara går till överdrift.) Det är ingen utmaning då jag vet att jag klarar det lite för lätt för det är det enda min hjärna egentligen är inriktad på. Istället måste jag lära mig att hitta en balans och träna på ett sunt sätt och inte vara så sträng med maten och tänka på a.l.l.t jag stoppar i mig! Men det går bättre och bättre!