it's halloween

Godmorgon! Jag kunde inte skriva om det igår i alla fall Emelie skulle kika in här under dagen men vi hade en överraskningsfest/halloweenfest för henne igår. Man skulle klä ut sig och jag var en ängel men vingarna gick sönder i början av kvällen så det gick inte så bra haha. Tog en lång sovmorgon idag och har precis ätit en stor frukost. Vaknade med världens huvudvärk vilket inte var det roligaste men den går väl över så småningom. Ligger och tittar på Gossip girl nu och gosar med den här tjockisen. ♥
 
 

loving you is easy - lookbook

Hej på er! Var på marieberg och fixade det jag skulle efter så åkte jag hem och bestämde mig för att ta en lång dusch och pyssla om mig själv. Hårinpackning, raka benen, ansiktsmask, peeling, och använde alla mina favoritprodukter. Så nu sitter jag här ren och fräsch och doftar vanilj och kokos i min nya kimono.♥ Har letat efter en ny som att jag alltid använder min rosa istället för att gå runt i mjukisbyxor och sånt hemma och idag så hittad jag en perfekt röd för bara 199 kronor! Ni får se sen!
 
Min senaste bild från lookbook
 

feels good to be home again

Godmorgon! Vaknade ganska tidigt imorse. Antar att det är för att Riga var en timma fram, men det gjorde inte så mycket för måste ner till marieberg och handla lite snart. Har egentligen inte så mycket att säga ville bara kika in och säga hej!
Idag ser jag ut såhär! Typ världens enklaste kläder. Brukar aldrig bara bära bara svart så idag gör jag det! Har på mig min nya mössa från new yorker, älskar den för den sitter helt perfekt! Inte så där lång som alla andra då de ser ut som att man får världens längsta huvud haha i-landsproblem... 
 

home in my lovely bed

Hej igen! Flyget hem gick otroligt bra för att vara jag och allt problem med mina öron! Men det var jätteläskigt för att det blåste så mycket och planet var ganska litet så jag trodde på riktigt att jag typ skulle dö! Men nu är jag hemma i min underbara säng igen! Finns på riktigt inge bättre än att komma hem till sin säng! Är inget stort fan av hotell på grund av att jag vet att sååå många har varit där innan och tycker därför att hotell är lite äckligt, det spelar ingen roll hur fint det är haha. Uppfatta mig inte fel nu för jag älskar att resa och har haft jättemysigt med mammi! ♥ Ligger just nu i sängen och tittar på gossip girl. Vi hörs imorgon godnatt!
 
 

espa spa

Hej på er! Nu är jag snart på svensk mark igen. Jag sitter just nu på Riga flygplats och väntar på flyget. Tur att det finns internet här så jag har någonting att göra! Tänkte att jag skulle passa på att titta på vampire diaries men nej då funkar det inte? Youtube får vara mn bästa vän den kommande timman. Som att flyget går hem så pass sent så blev det som en extra dag här borta så idag har jag varit på något som måste vara världens finaste spa. Jag skojar inte det var helt sjukt! Var på ett spa första dagen och tyckte det var otroligt fint och sen så besökte jag ett annat igår och det tyckte jag var ännu mer wow, och sen när jag kom till det idag var det helt sjuuukt. Tyvärr har jag inga bilder för det skulle varit lite pinsamt att gå runt och fota där bland de som säkert inte tyckte det var någe speciellt haha! Men jag hittade lite bilder på deras hemsida men jag tycker inte att man alls ser hur fint det egentligen var men som att jag inte har några bilder just nu för att mobilladdaren ligger i resväskan så får de bli bra! 
 
 
 
 
 

a day in Riga

Hej igen! Jag hittade bättre internet nere i lobbyn/baren så här gick det att ladda upp bilder så ni får tre mobilbilder ifrån dagen. Som jag sa så har det regnat väldigt mycket men det har varit mysigt ändå! Och gud vad jag gillar riga, alla hus är så himla fina. Det är kullerstensgator nästan överallt och gamla byggnader. ♥
 
 
 

riga

Hej fina ni! Nu är jag i Riga för er som inte visste det. Åkte upp till arlanda efter skolan då planet skulle gå på kvällen. Hann med ett besök på Victorias secret på arlanda och åååh vad mycket fint! Klockan åtta gick planet och det kändes som att man bara hann lyfta innan man skulle landa igen. Helt sjukt! Fick ont i öronen men det gick ändå bra som att inte planet var på en lika hög höjd som i vanliga fall när man flyger längre. Gick jättefort på flygplatsen också så vi var framme på hotellet vid halv elva. Idag har det regnat ganska mycket men vi gick ändå runt i gamla stan en stund tog en fika på ett jättemysigt café. Har även shoppat en del. (Såklart) hihi senare hade vi bokat lite behandligar på ett spa. Jag gjorde någon massage och ansiktsbehandling. Inte skönt under tiden för att det gjorde ganska så ont haha känslig som jag är, men efteråt var det skönt.
Internet här är för segt för att jag ska kunna ladda upp bilder så det får bli ett sånt här tråkigt inlägg utan bild tyvärr :(

en lång torsdag

Hej förlåt att jag inte har varit så aktiv men har haft så himla mycket i skolan de sista dagarna. Jag sitter i skolan just nu och har precis pluggat klart matten. Var tvungen att stanna kvar och plugga för jag fattar verkligen ingenting! Men nu så förstår jag äntligen! Har haft en hemsk dag, imorse gick jag upp klockan 5 (!) och har haft både spanskaprov och temaredovisning som jag har varit så nervös för men nu är den äntligen över! Ska ta bussen till marieberg nu för att handla lite saker som jag behöver och sedan ska jag unna mig en frapino! Det är jag värd efter den här dagen! ♥ Nu måste jag gå till mitt skåp och hämta mina grejer så att jag inte missar bussen hejdå!
 
 

who you love

Hej mina fina vänner ♥ Måndag idag igen men det har ändå varit bra för när klockan ringde imorse så såg jag att vår lärare hade skrivit på facebook att första lektionen var inställd så jag började inte förrän 12:20! Som att det inte var nog för att göra mig på bra humör så fick jag även sms från synoptik om att mina bruna linser hade kommit! Så innan skolan åkte jag och hämtade ut dem! 
Den här eftermiddagen har mest bestått av plugg. Sitter och läser igenom samma text gång på gång om en utvecklingsteori samtidigt som jag läser om universum. Inte allt för roligt men det går ändå bra på grund av att jag vet att det bara är 4 dagar kvar till Riga! 
Nu tog jag en liten pause från pluggandet och ritar samtidigt som jag lyssnar på favoriten John Mayer istället. ♥
¨

memories in a frame

Hej! Redan söndag.. tog en lång sovmorgon imorse så det var skönt. Måste plugga natur och träna in en redovisning idag. Inte det roligaste man kan göra men det är bara 5 dagar kvar tills det är höstlov och bara lika många dagar till jag åker till Riga så jag ska nog klara att hålla ut en skolvecka till!
 
Köpte mig en ny ram i veckan som egentligen var tänkt att jag skulle fylla med teckningar men hade för få som jag var tillräckligt nöjd med så det blev väldigt glest så bestämde mig för att istället sätta in foton från mest denna sommaren tills jag har ritat lite mer! Blir så glad av att titta på den för det är så mycket minnen! Nej nu måste jag plugga. Ha en bra Söndag fina ni! ♥
 

en gosig tröja

Hejsan finisar! Freeedag! Nog för att jag har en hel del att plugga i helgen så är det alltid lika skönt med helg! Mötte upp bästa Alicia på stan för lite shopping och jag hittade bland annat den gosigaste tröjan i hela universum! Det är den på bilderna nedanför. Den är så himla mjuk! Kommer bo i den framöver! Det andra som jag köpte får ni se någon annan gång. ♥
 
 

Baby it's cold outside

Asså ååhh snö!♥ Tyvärr så lär den väl smälta under dagen men åh vad jag älskar det! Får sådan julkänsla och det finns ju ingenting bättre än julen! ♥ Anyway, idag är jag typ ledig eller ne inte riktigt jag har bara idrott men jag kan inte vara med på den för att jag är så himla förkyld och har ont i halsen så jag får bara åka dit och titta. Sen så slutar jag! Ska senare möta Alicia på stan vid halv 4 som att hon är i skolan men nu måste jag göra mig ordning det sista innan jag måste gå ut till bussen! Ha en fin fredag! 
 
Idag bär jag min älskade jacka den som jag pratade om att jag ville köpa för ett tag sedan. Jag kommer inte ihåg om jag har visat den eller inte? 
 
 

gårdagen med frida

Hej på er! Jag sitter just nu på en skola för att återigen fortsätta med vår fältstudie. Sitter och väntar på att klassen ska komma tillbaka till klassrummet. Hade en mysig kväll med fridis igår och vi gjorde mat så det hade räckt till jag vet inte hur många personer mer än bara oss men det var gott! ♥ Hade matteprov idag som inte gick så värst bra men det är ingenting att göra åt nu! Vi hörs ikväll!

 
 
 

min tisdag

Hej! Vaknade upp och mådde ganska dåligt men jag hade viktiga saker i skolan idag så jag fick dra mig iväg ändå. Klockan sju tog jag bussen hemifrån och åkte mot någon skola för att göra en fältstudie i en klass. Hade även engelska seminarie som gick jättedåligt men jag slutade tjugo i tolv så det var skönt! Gick till mammas jobb och satt där hela eftermiddagen och pluggade. Fick desto mer gjort än om jag hade suttit hemma plus att direkt efter så åkte vi till IKEA för att handla ett skåp till hallen. Jag köpte även en jättestor ram som jag ska sätta upp med kort, teckningar och kanske lite scrapbookinggrejer i. Asså ååh vad jag saknar att scrappa men jag har aldrig tid längre. :( Sitter och tittar på say yes to the dress - bridesmaids och äter favoritgodiset samtidigt. ♥ Imorgon ska jag laga mat och plugga med min favorittjej. ♥
 
 
 
 
 

blueberry muffin tea

Hej fina ni. Den finaste delen av hösten har nu passerat och löven börjar falla av vilket är lite tråkigt. Just nu så har jag ganska mycket i skolan men jag känner att jag ändå har kontroll än så länge.. Har ganska mycket den här veckan så ska försöka pressa in lite sånt där som jag tycker om att göra också.  
Jag känner att jag har dragit på mig en hemsk förskylning och går om dagarna med en hemsk huvudvärk. Fick för mig igår att jag skulle träna min väldigt svaga kropp och det resulterade i en hemsk träningsvärk idag och jag ser därför inte fram emot imorgon för då är min träningsvärk alltid mycket värre. Men det är ändå en skön känsla att veta att träningen har tagit! Sitter just nu på köksbänken, lyssnar på rone pope och dricker mitt favoritte i min ensamhet. Jag gillar sådana mysiga höstkvällar för mig själv. ♥
 
Var bara tvungen att skriva att jag faktiskt har byxor på mig även om det inte ser ut som det. Eller kanske inte byxor men jag bär mina fina pyamasshorts som gömmer sig där under tröjan. ♥

en eftermiddag på espresso house

 
Igår kom jag och Matilda på att vi kanske har våran egna lektion på ledarskap och organisation som är i morgon och vi hade helt glömt att förbereda någonting så vi åkte till Marieberg och satte oss på espresso house med en varsin frapino och där satt vi i några timmar och plugga. Eller ja, det var ju inte direkt något jobbigt ämne. Så vi får se om det är imorgon eller veckan efter det. Nu ska jag träna lite för jag har verkligen ångest för har inte tränat på hela veckan!

Lookbook - I'm falling for your eyes but they don't know me yet

Två fotografier från gårdagen i mysiga Wadköping. Jag bar min älskade marinblå polotröja som jag skrev om för några dagar sedan om ni minns? Bilderna finns också på min lookbook som ni kan kika in på här om ni vill. ♥ 
 

pluggdag

Godmorgon! ♥ Idag är en sån där tråkig söndag då jag är tvungen att sitta inne och plugga hela dagen. Eller ja, när jag säger att jag ska plugga hela dagen så blir det max någon timma haha. Men jag ska i alla fall försöka plugga så jag kommer ifatt med det jag ligger efter i. Vi hörs senare!
 

wadköping

Hej igen! Har suttit och redigerat lite bilder nu ett tag och färgerna blev vädligt fina men skärpan inte lika bra men ja ja, ingenting att göra åt det nu. Har sån himla huvudvärk och har haft det hela dagen så det är inte så roligt. Får ta en ipren nu och hoppas på att jag blir bättre för ikväll så ska jag på bio med bästisarna. ♥

örebro är allt fint ibland

Asså åååh vilket underbart väder det har varit idag! Har aldrig varit ett stort fan av hösten men asså åååh den har varit så bra det här året. Älskar att fota bland alla fina löv och att få klä sig så fint i kjolar och tjocka polotröjor.♥ Kan inte vädret stanna såhär för evigt. Jag vill inte att löven ska falla av
Har inte hunnit tittat igenom bildena mer än på kameran så jag ska göra det nu! Hoppas för allt i världen att färgerna blev fina och klara! Här under har ni en i alla fall. Asså åh Örebro är allt fint ibland. ♥
 

en solig höstdag

Hej på er! Matchen var jättebra igår kväll och det var så himla cool stämning när Zlatan gjorde andra målet! Kom hem mycket senare än förväntat och kröp inte ner i sängen förrän vid 3. Och jag är uppe nu?! Måste göra mig ordning för ska till stadsparken och wadköping med manda idag och hennes träning börjar halv tre så det fick bli ganska tidigt. Men det gör ingenting för det är så himla fint väder ute idag och jag älskar att befinna mig i stadsparken och wadköping! Nej, nu måste jag göra mig ordning vi hörs i eftermiddag!
 
Hade ingen bra bild till det här inlägget så fick bli två mobilbilder som jag hade lagt in på datorn. Första hur jag såg ut för någon dag sedan och den andra på den senaste teckningen som jag håller på att rita.
Till dig som frågade vart jag köper vs produkterna: jag brukar oftast beställa från den här sidan. Men den senaste hittade jag på parfymeri l på marieberg. :)
 

amerikanska pannkakor och mango smoothie

Okej de blev inte så jättevackra på bild men det blev gott och hade räckt till två personer till! Har varit en bra fredag och bättre blir den. Sovmorgon till tjugo i elva, sluta halv tolv, stan en liten stund med manda, göra pannkakor och lyssna på veronica maggio på högsta volym och snart åka till Stockholm och se Sverige-Österrike. Så här bra borde alla fredagar vara! ♥
 

friday friday friday

Hej finisar!  Åkte upp på stan efter idrotten tillsammans med mandapanda. ♥ Köpte ett par gosiga vantar och hon letade jeans. Fick sedan ta bussen snabbt hem för att hinna fixa lite innan bussen går ikväll och äta men hade mer tid än vad jag trodde så tänkte göra pannkakor och bestämde mig för att göra amerikanska pannkakor som jag aldrig har gjort förut och de blev faktiskt lyckade! Lägger upp en bild snart (måste bara starta igång den andra datorn då.) 
Tog två bilder när jag satt och väntade på bussen på stan. 
Oh just det! Till Sabina: Jag köpte den på gina tricot för 199 kr! ♥
 

hello darling

Hej fina ni! ♥ Redan fredag imorgon och jag har bara en lektion som är idrott och sen så slutar jag! Ska försöka hinna till monki innan jag tar bussen hem för jag måste införskaffa mig ett par nya stickade vantar och de brukar alltid ha fina så jag hoppas på att jag hittar några. Efter så åker jag till Stockholm för jag ska till friends arena och se Sverige-Österrike vm kval! Det ska bli roligt!
Anyway, efter skolan idag så åkte jag till min optiker och beställde nya bruna linser för har inte haft det på ett tag. Åkte sedan till Marieberg och mötte upp mamma. Köpte en ny tröja, ni vet den där polotröjan som jag har i senapsgul? En sån fast i marinblå. Så fin och så himla skön! Hello darling las även till i min lilla doftsamling idag. Luktar inte lika sött som de andra vs dofterna, men luktar precis lika gott. ♥
 
 
 

until the end

Ville bara kika in och dela med mig av lite bra musik! Kan inte få nog av go radio och we are the in crowd med låten rumour mill!! lyssna lyssna lyssna!
 

my macbook air

Hejsan! Pappa kom och hämtade mig direkt efter skolan och sen så åkte vi ut och övningskörde. Gick väl ganska bra och när jag kom hem så hade mitt paket med mina macbook tillbehör kommit! Blev så glad!! Så nu mera har jag en rosa macbook air. ♥ Själva väskan var kanske inte så jättefin men det andra! Skulle ta kort för att visa er men bilderna blev så himla mörka och tog beslutet att nu är väl tiden inne då jag ska tag i att fota i RAW format istället så att jag kan ljusa upp bilderna mer. Problemet vart ju att jag inte kunde se de i datorn och jag blev tvungen att installera massa olika program.. Men nu så funkar det och antagligen så kommer mina bilder bli finare framöver!
På sista bilden ser den röd ut vilket den inte är. Tänk er färgen på tangenterna på första bilden typ. Så är skalet och fodralet också!
 
 
 
 
 

måndag åter igen

Hej på er! Måndagen är avklarad vilket känns skönt! Har inte gjort så mycket denna eftermiddag (kväll) pluggat lite och sen har jag mest suttit framför we heart it och tumblr. (Fick över 300 "hjärtan" på en bild! Tyckte det var ascoolt så var bara tvungen att berätta!) Var en sväng till Ebba också på longboarden för att hämta ett usb med massa foton som hon hade glömt föra över så nu har jag alla fotona. 
 
 

some photos from today

Shit vad mycket jag har bloggat den här helgen! Förvänta er inte lika mycket i veckan! Har ju inte haft några läxor på sista tiden vilket har gjort att jag inte har behövt plugga någonting hemma och det gör att nu när jag väl har lite igen så orkar jag verkligen inte ta tag i det. Jag brukar vara en sådan person som gör läxorna på en gång för att ha det klart men inte nu inte..
Åkte longboard till Ebba förut och förde över lite bilder! Ni hittar hennes blogg här om ni skulle vilja kika in! 
 
 

tattoo talk

 
Så länge jag kan minnas så har jag alltid velat tatuera mig. Finns ingenting finare. Mina föräldrar vägrar ju låta mig tatuera mig innan jag fyller 18 och det får jag väl helt enkelt acceptera.. Men nu är det inte så långt kvar! Om jag har väntat hela mitt liv så klarar jag nog att stå ut i 137 dagar till. Jag har inte berättat för så många vad jag vill tatuera på grund av alla frågor som skulle komma runt omkring. Så jag tar det här istället! Det är svårt att förklara vad de har för riktig betydelse för jag tror ingen någonsin kommer förstå. Den första som jag har tänkt att göra är en text på innersidan av armen där det ska stå I am enough. De som känner mig förstår nog varför. Kort sagt så har jag alltid haft dåligt självförtroende och den skulle sitta där för att peppa mig själv lite. ♥ Jag vill att den ska sitta på ett ställe som jag kan gömma om det skulle behövas men samtidigt på ett ställe som jag själv kan se. 
Den andra som jag ska göra är ett hjärta med infinity symbolen över och den ska sitta på min vänstra handled för jag vill kunna se den hela tiden. Vet inte om jag ska skriva vad den symboliserar här för hälften av alla kommer säkert tycka jag är jättekonstig då. Men eh skitsamma! Jag har varit hos en person som kan prata med folk som har gått bort och fick därigenom kontakt med min mormor. Vet att många inte tror på sånt här och det har jag full förståelse för men om man var med om det som jag var med om så tror jag alla skulle våga tro. I alla fall så berättade hon en sak som var helt omöjlig att hon skulle veta. Det var bara jag som visste och det var den häftigaste känslan i hela världen. Kan inte beskriva med ord hur jag kände just då och om jag ska berätta hela händelsen så kommer den här texten bli minst 2 A4 så jag kan väl bara säga att det handlade om ett hjärta och det är anledningen till att jag vill ha just det. Min mormor har alltid betytt väldigt mycket för mig och jag vill ha det till minne av henne. ♥
Tatueringarna på bilderna över tog jag från min mapp på we heart it som heter tattoos. Så vet inte vart de kommer från innan. Men tyckte de var så himla fina. Jag själv skulle aldrig våga göra något så stort som vingarna men den är otroligt fin!

tagit kort med Ebba

Hejsan har varit ute och tagit lite kort med Ebba och det var ganska så jättekallt ute då jag bara hade tunna strumpbyxor som täckte benen. Får se hur bilderna blev imorgon för Ebba har nästan alla bilder på sin kamera. Så kanske lägger ut lite bilder då. Tills vidare får ni två stycken här under.
 
 
 

my blue bow

Godmorgon! Eller det kanske inte är morgon nu men jag vaknade ganska sent idag och låg kvar i sängen väldigt länge så det är typ morgon. I alla fall! Hade en mysig kväll igår med mina fina vänner med mycket skratt. ♥ Idag skiner solen och jag ska ut tillsammans med Ebba och ta lite kort. Hoppas att det är mycket röda och gula löv! 
Här under kan ni se en bild på rosetten som jag gjorde igår! Det var roligt och göra och jag tycker den blev ganska fin så det kommer nog bli några fler! Så roligt att göra i olika färger och storlekar! Det negativa är väl att det är så himla dyrt med tyg.. Men det är ju så roligt! Nej nu måste jag göra ordning kameran och inställningarna innan jag måste åka. Ha en fin dag! ♥
 
 

almost is never enough

Jag lyckades göra en rosett och den blev faktiskt fin! (Tycker jag.) Ska till Ebba ikväll med samma tjejer som på överraskningsfesten. Var tänkt att vi skulle fira henne ikväll som att hon inte hade någon aning om att vi redan hade planerat att fira henne. Men dessa tjejer kan man aldrig träffa för ofta! ♥ 
Älskar ju att hålla på med mitt hår och att fixa mig och idag så tog jag inspiration från min största tjejidol. Ariana Grande! ♥ Finns ingen tjej i denna värld som sjunger bättre än henne eller som är lika fin som henne. Så har försökt att göra mitt hår i hennes still. Tog himla lång tid men jag tycker det blev ganska fint. Men inte finare än på henne såklart!! 
 
 
Var bara tvungen att lägga upp den sista bilder på mig och bubben hihi. ♥ Världens tjockaste och mysigaste katt. 
 

I'm going to make my own bow

De som känner mig vet väl att jag alltid har älskat rosetter men på senaste tiden så har jag inte alls använt det. Men fick för mig idag att jag ville ha en stor rosett och började leta men jag orkar inte beställa för jag är så otålig när det gäller väntan när man beställer från internet och som att jag inte hittade någon så får jag istället göra min egna. Så jag var nyss på panduro och köpte lite fint tyg och det andra som behövs till och ska nu istället prova på att göra min egna. Åh herre gud får se hur detta kommer gå haha. Men jag gillar ju att hålla på och pyssla så det ska nog gå bra! Visar er resultatet sen (om det inte blir allt för misslyckat hihi)
 
 

en regnig lördagsmorgon

Godmorgon fina ni! ♥ Vaknade nyss och sitter nu i sängen och lyssnar på musik och äter frukost. Skulle ut och ta kort idag med Ebbis men får se hur det blir med det som att det öser ner regn ute.. Så typiskt när man har planerat att vara ute. :( 
 

Låtsas som det regnar

 
Åh va jag älskar min nya väska! Den är stor och passar till allt! Påminner lite om en Michael Kors väska i modellen vilket är positivt som att den här bara gick på 299 kronor. 
Känns som att jag skriver om musik hela tiden här meeen så är det när man lever på musik. Asså ååååh vad jag älskar Veronica Maggios nya skiva! Den och the royal concepts senaste skiva är de enda som jag lyssnar på. Om ni inte skulle ha lyssnat på någon av dem så gör det NU! Det finns inte en låt på någon av de skivorna som är dålig!
 

I made it!

Jag klarade det! Vi har ju en träningsdagbok och idag så klarade jag mitt mål! Det känns så himla skönt så det är inte sant! Hade som mål att springa 10 kilometer på under en timma. Osäker på om jag komer kunna gå imogon för har så himla ont i knäna nu haha! 
 
 

om en skön morgon och Ebbas överraskningsfest

Godmorgon! Eller jag har varit uppe i flera timmar. Halv 7 imorse var jag ute och sprang och det var så himla skönt för det var fortfarande ganska mörkt och det var ett skönt sätt att vakna upp på förutom att jag får så himla ont i fötterna av mina skor. Alltså det är inte bara att det gör lite ont, det går liksom inte att springa så efter skolan idag ska jag åka till en springbutik och prata med dem och fråga vad det kan vara för jag kan inte springa om det ska göra så här ont. :( Kom nyss ut ur duschen och nu sitter jag och äter lite frukost. 
Var på marieberg med mamma igår kväll för att det var supershoppingkväll! Köpte en väska och ett par tights som jag har tittat på. Ni får se efter jag kommer hem från skolan. 
 
Just det! Ebbas överraskningsfest blev jättelyckad och hon listade inte ut någonting innan! Det gick ut på att hon fick ledtrådar och skulle åka till olika ställen. Väl hemma hos mig bjöds det på tacos (Ebbas favoritmat), tårta och presenter till Ebba. Det var en mysig kväll. ♥
 
 
 

godmorgon!

Godmorgon! Förlåt att jag inte har bloggat något de senaste dagarna men det är för att jag har haft fullt upp att fixa med Ebbas överraskningsfest som nu är gjord. Och därför kan jag blogga om det nu hihi. Hon fyllde år igår och den hölls igår med de bästa vännerna. ♥ Jag kan berätta lite mer om det sen för nu måste jag åka iväg till skolan. Börjar jättetidigt, har jättelång håltimma för att sedan ha en lektion till och sen sluta så det är lite surt. Men men.. 
Lekte lite med webbkameran i förrgår tror jag det var ♥