Första advent.

Det är första advent och ingen kan nu neka att det är jul!!
Vaknade upp och beställde hans present men ni får inte veta än om det skulle vara så att han gick in här. Sedan satte jag upp håret i en knut och min favoritpolotröja från Zara och begav mig upp på stan tillsammans med mamma. Världens bästa dessutom. Vi besökte ett dussintals inredningsbutiker och åå så mycket julfint!
Dessutom så hade de mycket julskyltningar då det är första advent och i gamla stan var det tomtar, julmusik och de hade till och med tagit dit snö! Riktig snö!
Vi åt sedan en tidig middag på levels och jag åt tapas. Åå så gott och jag fick hem mig fyra ting hem. En ny skrivbok och tre stycken nagellack. Det här har varit en sån där alldeles underbar dag. Och likadan blir den kommande veckan. Fika, Göteborg och roligheter. Underbart!
 

Om drömmar som inte är så långt borta.

Jag besökte ju Stockholm stad i onsdags tror jag det var om jag minns rätt för att se, höra och tala på sacomässan som är en högskolemässa. Gick dit för studier men kom istället fram till det beslutet som jag velat fram och tillbaka på sååå länge. Eller helt hundra är jag väl inte då jag fortfarande har honom.. Men hur som helst. I två års tid har jag velat till Australien. Bo där. I alla fall för ett år. Resa, jobba, se. åååh. Men sedan kom han in i mitt liv och jag vill inte lämna honom, aldrig någonsin i mitt liv. Men denna chans! Att jag vet att jag kan försvinna dit om ett halvår (!) Och det är hundratio procent möjligt och inte bara en sådan där dröm alldeles för långt borta, det gör att det pirrar i magen. 
Att jag nu på riktigt letar avresedatum, läser på om visum och alla ställen jag vill besöka. Brisebane, Melbourne, Sidney, Perth, listan är lång. Att jag i någon utav sommarmånaderna kan vara på väg till drömlandet, det är bara så sjukt det kan bli. Och att jag vet att det inte bara är önsketänkande. 
 
weheartit

Pepparkakshuset.

Godmorgon!
Jag var ledig i torsdags så jobbade hela dagen (!!) och även igår efter skolan så det känns så bra. Igår efter jobbet så åkte jag tilll Betim och sedan titta vi på Stalinbaletten då en vän var med och sedan sov jag tidigt då jag skulle upp tidigt idag för att baka det årliga pepparkakshuset med morfar och det tar sådan tid att göra så jag måste börja tidigt haha. Så det är vad jag spenderar hela min dag med. Ha det fint!
 

Tjugonde november.

Godkväll! Torsdag, men det har känts som helg då jag varit ledig idag. Tog en liten sovmorgon och vid halv elva så var jag ute i spåret tillsammans med morfar min. Tog sedan en mycket lång dusch med hårinpackning och allt som hör det till. Sedan har jag tränat inför mitt tal imorgon och fixat lite. Och vet ni vad det värsta är. Klänningen som jag ville ha till balen är hundra procent slutsåld och kommer inte in igen! Asså nejjjjj. Jag har letat på sååå många sidor och har inte funnit en som jag tyckt varit fin förutom den.. åå! Sorgligt, sorgligt. Nu ska jag packa ihop lite och sen åka hem till Betim. Imorgon är det skola och sedan jobbar jag till sju. Ha det fint!
 

Om minkarna.

Hej! Jag hade endast två lektioner idag och slutade vid halv elva. Första lektionen blev väl inte så mycket då vi endast satt och prata student. Jag längtar så jäkla mycket nu så jag spricker!! Dels för jag vill köpa allt som hör studenten till hihi, men framförallt för att skolan har fått mig att gå under på sista tiden och att lämna den kommer va det bästa jag kan göra för mig själv just nu. Helst skulle det behövas på en gång så ett fjärde år ska det inte bli jag ska kämpa igenom allt nu! Men nog om tråkigheterna! Ska snart beställa studentmössa då jag vet hundra procent hur jag vill ha den nu. Jag tror även jag har funnit min balklänning efter så mycket letande hihi. Dock vet jag inte hur det är med storlekar då man måste kontakta företaget innan man köper den. Så jag får se hur det blir. Nu ska jag snart göra mig ordning och åka iväg på ett jobbpass. Men först ville jag bara dela med mig av denna video som jag såg nyss. Ni kan spola fram till 1.25 men tycker det här är så himla, himla viktigt då jag tar upp det i mitt tal som jag har på fredag. Men snälla se!
 

om nya ytor och mjuk flanell.

Hej fina söndag. Började dagen med en promenad i Karslund. Mycket mer än så kan det inte bli med min skadade fot.. Och vet ni vad?? När jag kom hem så julpyntade jag lite på mitt rum!! Ååå äntligen! Men måste inhandla ett par röda gardiner snarast, och någon ny tomte! Finfint. Snart kommer min favoritperson hit så det blir en fin kväll.♥
Men förut efter promenaden var vi förbi lite snabbt och titta på morfars (och min som jag säger) nya lägenhet och den är så gott som klar. Ska bli så roligt!! Även fast jag kommer sakna huset som att det var en människa som lämna mig. Men nytt är bra! Fotografi nummer två är på mitt nya påslakan som jag inhandlade igår tror jag det var då jag ville ha någonting nytt till julen med lite jul-färger. Rött, grått och vitt, det som hör julen till. Och att det endast kosta mig 149 kronor gjorde ju bara saken bättre! Och att den är gjord i flanell och sådär alldeles mjuk också åå där kommer jag sova gott.
Jag spenderade större delen av igår med att städa min garderob som jag gör cirka en gång i månaden haha. Men jag blir aldrig nöjd men nu så! Jag skruva om lite lådor och bytte plats så det blev mer symetriskt och precis som jag vill ha det! Dock blev bilderna inte lika symetriska då jag har spegeldörrar över så jag var tvungen att klippa ihop bilderna och den högra blev väldigt sne thihi, men ni förstår!
 

A certain darkness is needed to see stars.

Hej hej hej! Jag tänkte (som alltid) att jag inte orka blogga mer men så fort jag "stänger ner" den så ångrar jag mig haha, så här är jag igen i min lilla dagbok hihi.
Jobbade hela kvällen igår vilket är sådan avslappning, missförstå mig inte. Inte så att jag inte gör mina ordrar så fort jag kan, för det är självklart! Men jag har inte tid att tänka på någonting annat så jobba är typ det bästa jag vet. Och lite extra pengar skadar ju aldrig hihi. De sista två veckorna har nog varit de värsta i mitt liv och när tipsen är att träna för att komma ur det hemska stadiet som jag nu lever i så krockar det med andra problem. Så det blir oerhört svårt. Men jag ska kämpa på, vill ju må bra. Orkar inte med det här mer! Så imorse åkte jag till Karslund för att komma ut i naturen. Och jag har saknat att träna sååå mycket. När jag springer kan jag inte låta bli att le! Är jag konstig haha?
Men såklart så skulle jag skada foten så det blev inte så mycket med det. 
Men lite om de bra stunderna på den senaste tiden i alla fall. För några finns det ju alltid att hitta! Fotografi nummer ett på alla stunder med honom. Fotografi nummer två: Jag ska hålla ett argumenterande tal om djurs rättigheter och fick för mig att jag vill bli vegetarian på heltid. Dock vet jag innerst inne och min familj med för den delen att jag inte kommer klara det i det här läget med mitt redan dåliga intag av proteiner och vitaminer.. Men tvingar de att köpa kravmärkt och alltid det bästa! Och äta så lite kött som möjligt istället. För alla djur!! Fotografi tre: Köpt nytt löshår. Och nummer fyra på min gosiga tjockis. 

Kvarg, hallon och blåbär.

Började dagen med en underbar frukost. Smoothie gjord på mjölk, kvarg, hallon och blåbär och så lite hårt frukostbröd till det. Fann ingenting fint alls tidigare när jag var på jakt efter träningskläder, eller jo en neonrosa tröja som fick följa med mig hem, men inte så mycket mer än så.. Får besöka några sportbutiker imorgon på stan istället!
Efter det har jag pluggat matematik i några timmar och nu känner jag mig klar för idag. Ska se några avsnitt av Walking dead och fixa lite inför imorgon med en ny skolvecka.
 
 
 
 

Ännu ett lov är förbi.

Hej! Nu har snart hela lovet passerat och jag har verkligen inte fått någonting alls gjort. Luften har bara gått ur mig helt och på det så blev jag sjuk också.. Jag har sådana svårigheter med att kunna koppla av under vardagarna så när det kommer till lov så kan jag ligga i min säng dag ut och dag in, jag blir så trött och orkar inte med någonting!
Så det är med blandade känslor skolan börjar igen, panik panik panik över att aldrig ha tid för annat än plugg men ändå tillbaka till rutiner. 
Imorgon är det den vanliga pluggdagen som varje Söndag, men jag ska även hinna till Marieberg en sväng för att handla lite nya träningskläder och så vidare. Men gillar att planera inför den kommande veckan. Så det blir nog en ganska bra dag ändå!
Åh ser ni att jag har gjort om lite på bloggen också?! Eller bytt header och profilbild eller vad det kallas? Bakgrunden tycks om så mycket så den får vara kvar! Men tyckte den var stilren och helt okej för att gå så snabbt att göra så den för det vara för ett tag framöver!
Tittade precis klart på säsong 3 av Walking dead så ni ska jag sätta på säsong 4 och hämta lite pepparkakor och mjölk. Sitter samtidigt och tittar på weheartit och kläder. Så här har ni lite finfin inspiration som mer än gärna skulle få besöka min garderob! hihi, ha det fint!