Hejdå så länge

Jag ville bara säga att jag får nog säga tack och hej för ett litet tag för jag finner verkligen ingen tid till att blogga. Jobbar mycket nu och jag pluggar väldigt mycket också så ni får ha det så bra så länge tills jag känner att jag har tid igen! Kram på er 



från stockholm till göteborg

Förlåt att ni får titta in här utan nya uppdateringar. Men jag finner verkligen ingen tid även om jag vill plus att min mobil inte funkar att koppla ihop med datorn så det blir så krångligt. Men det känns som att det enda jag gör är att gå i skolan, jobba och plugga. Men det är så jäkla skönt att kunna tjäna sina egna pengar!! Åh vad jag längtat efter detta och det är riktigt terapi att jobba haha. Blir så himla avslappnad av att bara behöva fokusera på det och alla siffror och inte ha tid att tänka på allt runt omkring. Så jag trivs som bara den! Jobba från ett till sju igår och sedan åkte jag hem till Betim och sov där. Idag var jag ledig och sedan var det visning på morfars nya lägenhet! Åh vill så gärna flytta hemifrån nu. Bli vuxen!! Men det kommer och jag ska försöka att inte längta till allt hela tiden. Utan leva i nuet. Jag var ju i Stockholm förra helgen med mamma och det var super. Fotografiet ovan är från då! Utsikten från hotellrummet. Imorgon morgon beger jag mig själv (!!) till Göteborg för att sätta igång med mitt gymnasiearbete på riktigt. Det ska bli spännande!
 

Om denna vecka

Godmorgon! Och förlåt att det står så tomt här men är så stressad jag bara kan vara just nu. Det är bara lite för mycket med nytt jobb och skolan, massa papper jag måste fixa, åka till Skatteverket, academic work osv. Men det ska nog lösa sig! Åker till Stockholm senare idag med mamma så det ska bli underbart. Åker till tågstation direkt efter skolan och sen checkar vi in på hotellet, äter lite gott på någon restaurang och tar det lugnt. Imorgon blir det shopping hela dagen och sen kommer vi hem runt tio på kvällen. 
Såhär såg jag ut igår med ny tröja från ginatricot och den gamla vanliga kjolen från new look. Fotografi nummer två. All matte som jag behöver ta ikapp och träna lite extra på då det är så himla himla svårt. Jag har även börjat titta universitetsutbildningar och tack och lov att jag valde matte 3 för annars hade jag inte haft någon chans! Så bara att kämpa på.
Skulle plugga med bästis på Waynes igår till provet nästa vecka men blev inte riktigt så och vi bara satt och prata om allt mellan himmel och jord istället. Men det var trevligare!

om första dagen på jobbet

Det känns som att klockan borde slagit tre eller något liknande för jag är så trött så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag hade min första dag på jobbet idag. Jag vet inte om jag har nämnt vart jag numera arbetar extra? Jag är anställd på Academic Work som är ett bemanningsföretag. Men jag arbetar som konsult hos Elektroskandia. Arbetar numera på bredgång som det kallas och det är så himla, himla mycket siffror och kortkommandon att lära sig. Men hon tyckte att jag var mycket snabblärd och jag tror att jag skulle klara mig själv efter denna dag om det skulle behövas. Men får en till dag med inlärning imorgon då jag jobbar från åtta till tre. Så sen ska nog det mesta grunderna sitta. Är helt slut för har varit så koncentrerad hela dagen på detta och inte kunnat slappna av en sekund. Sedan direkt när jag kom hem gick jag ut på en powerwalk och sedan satte jag igång med matematiken och nu känns det som att mina ögon ska falla samman vilken sekund som helst. Men det känns skönt att äntligen kommit igång med jobbet och jag tror det kan bli riktigt, riktigt kul. Och truckarna är ju roliga dom med hihi. Mycket att komma ihåg bara såhär i början. Men det ska nog gå fint! Och nu kan jag börja spara pengar också! Åh pengar ska redan läggas undan till studentklänning då jag fann den perfekta igår. Alltså skaaa ha den!! Perfektion! Så om jag lägger undan några hundra i månaden så är den min till utspringet! Fy vad jag längtar! Jag såg så mycket fram emot skolan, och det gör jag fortfarande med själva plugget men jag trivs inte lika bra i skolan som jag gjorde förr vilket är lite tråkigt men det gör bara att jag ser fram emot studenten mer!
 
En glad bild med mina fina tjejer från i fredags♥
 

i mitt lilla rum

 
Igår kväll innan jag somnade så bestämde jag mig för att jag var tvungen att göra åt den tomma väggen ovanför sängen. Som varit tom sedan jag vred sängen för några veckor sedan. Och så här blev det! Jag ställde sänggaveln på ett dussintals böcker för att få den högre upp. Tog en ljusslinga jag hade hemma och satte runt sänggaveln och tog alla kort i form av kvadrater jag kunde finna. 
 
 
Här ser ni lite närbild på fotografierna. Thailand, teckningar, vänner, han, familj, örebro och älskade london! Skulle så gärna vilja åka dit över julen! Inte julafton men I december när det är julstämning. Tänk vad underbart!! Jag får väl göra det nästa år.. då det är lite ont om tid för att få ihop pengar detta år tyvärr. Favoritstaden nr ett!♥ 
Jag ska ta och beställa hem lite nya bilder under dagen har jag tänkt mig för att flera är år gamla och jag vill ha nya minnen. Men jag tyckte det blev fint! Som ni ser satte jag även en ljusslinga över. Älskar verkligen små ljusslingor allt blir så mysigt!
 
 
Har precis avslutat en frukost i sängen. Nu ska jag snart gå upp till vallokalen och rösta. Senare blir det alla sysslor som jag skrev om igår. Hoppas ni får en fin dag!





No good in goodbye

Så här glad var jag igår när jag först åkte hem till Julia och åt med vänner och sedan vidare till Strömpis. Hade en underbar kväll med vänner och han.♥ Vaknade redan vid nio imorse och gick upp och åt frukost men båda var så trötta så somna om i hans famn till klockan slagit halv ett. Trots det så är jag supertrött just nu haha. Blir en tidig kväll. Imorgon är det söndag och som på senare tid blivit min favoritdag då jag alltid får så mycket gjort och tar hand om mig själv lite extra. Ska upp och rösta med morfar, hjälpa honom att rensa vinden, klippa en häck och sen även hinna skriva klart min analysuppgift om feministiskt iniatiativ. Det blir en hektisk vecka med utbildning på jobbet måndag-tisdag, massvis med plugg att ta igen och sen på fredag åker jag med mammi till Stockholm för lite shopping och trevligheter! Blir en bra vecka! Kram!

en prinsessas dagbok

Godmorgon! Nu sitter jag på bussen på väg till skolan. Haft fullt upp i helgen så inte haft tid att blogga mer än vad jag har gjort. I lördags färgade jag håret mörkt (!!) igen för att det gick inte med det blonda längre då det slets för mycket när jag blekte :( men jaja trivs i brunt med! Ni kan se lite på bilden nedan. Klädd i en favorittröja som egentligen är hans hihi.

Åkte upp på stan efter jag färgat håret och åt lunch med honom. Senare på kvällen så åkte vi hem till mig och jag drog ner så mycket täcken och kuddar jag kunde hitta på vinden och byggde en koja hihi. Där tittade vi på film. Min favorit, en prinsessas dagbok som jag kan varenda replik på. 
Men nu är det en ny skolvecka och jag har mycket att hinna med så får se hur mycket uppdatering det blir här! Idag ska jag till vårdcentralen och göra en astmaundersökning och imorgon ska jag och skriva avtalsskrivning på academic work! 



just nu då klockan är tolv


Godmorgon! Eller jag har varit vaken sedan halv 7 då jag inte kunde sova. Men det gjorde inte så mycket då jag var tvungen att gå upp hyfsat tidigt ändå. Spenderade några timmar i sängen med te och mackor framför grey's anatomy och sedan gjorde jag mig ordning och åkte till marieberg för att växla pengar och färga håret. Yeaii så spännande hihi
Var lite tidig så gick runt och kika lite också. Fann den perfekta födelsedagspresenten/julklappen till mamma så köpte det. Hade ju bestämt att inte börja handla sånt innan oktober men jag kunde inte låta bli det var ju så bra! Så det fick bli en tidig present i alla fall!



Och allt är för bra för att vara sant

Och allt är väl lite för bra för att vara sant just nu!! Jag har sagt att förra året var det bästa och värsta i mitt liv men inget år slår det här. De första månaderna levde jag i en bubbla och vet helt ärligt inte hur jag tänkte eller ens orkade ta mig genom dagarna. Sedan mådde jag så dåligt att jag inte längre ville leva och fick ta hjälp. Sen har det vänt nu på slutet, jag kom ur det värsta med diagnosen. Den värsta ångesten är borta, jag tog det där helvetes körkortet som jag hade sådan stress över, jag fick världens finaste pojkvän som hjälpte mig och nu så blev det bara ännu bättre. Jag fick det där jobbet!! De ringde under en lektion idag och fråga om jag fortfarande var intresserad av tjänsten och att de då ville anställa mig. Och såklart var jag det!! Det känns inte som att det kan bli så mycket bättre nu! 
I brist på bilder måste jag bara tipsa om min absoluta favorit youtubekanal! TheSoundYouNeed, min absoluta favoritmusik! Finns inte en enda dålig låt och precis min musiksmak, så kika in där! Tre bra låtar nedan lyssna lyssna lyssna! Imorgon blir en bra dag och lite förändringar sker. Ni får se vad jag menar imorgon hihi
 
 

intervju och matematik

Hej på er! Idag var den där läskigt nervösa dagen med arbetsintervjun! Men det var inte alls så hemskt som jag trodde, känner i alla fall att jag gjorde så bra jag bara kunde så det känns skönt. Så nu får jag bara hoppas, tror dock inte jag har den turen då jag inte har några större erfarenheter sedan innan.. 
Åkte hem till honom en liten stund på kvällen för skulle lämna en sak, passa även på att stanna en stund och tittade på fotboll i hans famn innan jag var tvungen att åka igen. 
Har även spenderat några timmar här med matematikboken. Men åh så svårt det är!!



rädd för att misslyckas

Det där med att jag ska vara så jävla rädd att visa mig dålig eller göra dåligt ifrån mig hela tiden!! Samma sak när jag skulle ta körkortet så ville jag inte skriva ut det här, men det sluta ju bra och jag sa innan i alla fall? Så jag har fått de ganska spännande men oj så nervösa beskeden för ett par dagar sedan att jag ska på arbetsintervju om några dagar och jag är ju så nervös så att jag spricker! Och att det är gruppintervju gör det ju inte bättre! Men det är ju inte hela världen om det går helt åt skogen för då har jag i alla fall varit på en intervju och vet hur det går till nästa gång! Nu ska jag koka en kopp te och försöka plugga lite samtidigt som jag tittar på idol i en timma!