yasuragi

Hej på er! Hade två underbara dagar på Yasguari spa i Stockholm, Hasseludden. Det är ju ett japanskt spa så åt suchi för första gången, och det är väl ingenting jag tänker prova igen haha. Men som tur var, var det bara till förrätt hihi. Men maten där var magisk! Åt någon vegetarisk rätt till middag som var det godaste jag någonsin ätit!
Badade utomhus på det mysiga stället nedan och så tog vi det lugnt i den underbara miljön!
Somnade i hans famn igår och idag har jag varit både på Marieberg och på stan. Jag behöver någonting fint att ha på mig tills imorgon då bästa kajsi ska firas!
 
 

maggio

Hej på er! Det var en lång dag igår och redan när klockan slagit 6 gick jag upp för att sedan bege mig mot Örebro Universitet för att skriva högskoleprovet för första gången. Och den verbala delen var så jäkla svår, matematiken var desto lättare, och det gick bättre än vad jag trodde så det känns skönt!
Avslutade dagen till Maggios toner och hon är ju så underbart bra!
Jag hade ett halvår också tillsammans med den bästa i hela världen. Det är lite läskigt att på ett år så har han lärt känna mig bättre än någon annan och till och med bättre än mig själv i många fall..♥♥ Tyvärr hann vi inte träffas då båda hade fullt upp men det blir imorgon istället. För nu om någon timma beger jag mig till Yasuragi, ett japanskt spa i Stockholm för att spendera natten och morgondagen där. Ha det fint!
 
 
 
 

grattis igen och igen och igen

Ny vecka igen och jag kämpar mig igenom en till för att sedan gå på höstlov!! Det kommer att startas med födelsedagsfirande för min bästa, bästa vän som fyllde år igår! Grattis igen, åh vad jag älskar dig du är bäst!! Efter det ska det skrivas högskoleprov och senare samma kväll lyssnar jag till Veronica Maggios toner live. Morgonen efter åker jag på spa tillsammans med mammi och vilar upp mig lite i två dagar. Det blir underbart!
Två gamla hihi
 
 
 
 

om att vara oerhört lycklig

Och idag är jag oerhört lycklig, jag vet inte varför men jag är bara så glad? Kanske för att jag hade en oerhört bra kväll igår eller för att jag fick vakna upp bredvid honom imorse, för att jag inte är stressad över skolan eller för att julen börjar närma sig!! Och då kommer många av er tråkmånsar tycka att jag överdriver och säga neeeej den börjar inte för än i december. Men min jul börjar nu och det finns ingen bättre tid enligt mig för jag är så himla glad då varenda dag. Så desto tidigare den börjar desto bättre!! Slog nyss in de första julklapparna för denna jul. Fotografiet till vänster var från igår när jag gick ut med ett sådant stort, äkta leende jag bara kan ha♥
 
 
 

om äpplena på gården

Godkväll på er. Har inte varit en allt för händelserik dag idag.. Jag hann inte till min enda psykologi/sociologi-lektion idag då jag hade en tid på vårdcentralen precis i mitten. Men jag studerade lite hemma så det var inte en sådan stor fara. Gick sedan till morfar och hälsade på. Och åt de godaste äpplena ni någonsin kan föreställa er. Så söta har jag aldrig ätit. Och närodlade är de också. Endast tjugo meter ifrån dörren. De sista äpplena har fallit för denna höst. Men att skära upp dom och doppa i kanel och socker. Det kan inte bli bättre än så. Godare än godis! 
Imorgon blir en underbar dag med först en lång sovmorgon och sedan två lektioner i skolan och i följd av det blir det en utekväll med tre fina vänner. Blir en bra dag!
 

ingen som han

Godkväll tänkte jag skriva men så såg jag att klockan bara slagit tio i fyra än så länge. Slutade redan vid tjugo över tolv idag så jag åkte hem och skrev en falluppgift i rätten och samhället så nu är den klar att skicka in, känns så underbart när man gör klart uppgifter hihi. Är hemma själv hela kvällen lång då mamma arbetar i Stockholm och pappa jobbar kväll. Så jag ska bege mig till morfar om en liten stund och hålla honom sällskap och plugga lite mer, sen ska jag ta bilen till marieberg en snabbis. 
Börjar tjugo i ett imorgon så det är underbart! Åh jag måste ju bara visa att mitt favoritsmycke har blivit till en ännu bättre favorit. Det är så att det snart har gått ett halvår med han. Ååh vad tiden har gått snabbt!♥ Jag skulle i alla fall få detta B då som han länge vet att jag tänkt att köpa och jag visste att en present låg hemma hos honom så med lite tjat så fick jag den några dagar för tidigt hihi. Men ååh så lycklig han gör mig!! Ingen som han!
 
 

om att planera och strukturera

God eftermiddag!
Vecka fyrtioett har snart passerat förbi och idag är det den där dagen som är den värsta på veckan men samtidigt den bästa! Söndagen. En sådan där typiskt regnig söndag. Jag studerar ikapp de jag ligger efter i och ännu lite till så att jag ligger steget före vad jag egentligen behöver. Jag planerar den kommande veckan och alla dess dagar en för en. Studier, enkäter på skolor inför mitt gymnasiearbete, matematikplugg och dess dagar, jobbkvällar och vårdcentralen-besök. Det är mycket men jag gillart! Har hunnit med fyra timmar matematik och nu ska jag koka en kopp te och fortsätta på mitt mindfulnessarbete. Det är en typ av hatkärlek till mindfulness också, så som jag känner för söndagar.
 
 
 

och så kunde jag inte hålla mig borta

Jag klara mig ett dussin dagar utan att blogga haha. Bara för att jag sa att jag inte skulle så kunde jag inte låta bli. Blir ju så mycket man vill skriva av sig av och bläddra tillbaka bland, men så går det inte när jag inte uppdaterar här!  Så jag kommer nog finnas här lite titt som tätt i alla fall hihi.
Igår efter skolan var jag och Matilda och köpte presenter till Ebba som fyllt och senare spenderade jag kvällen med Betim.♥ Vi var hemma själva så satte på jättehög musik och så laga vi mat och efterätt som vi åt samtidigt som vi såg på film. Senare ska jag träffa bästis hihi hejdå