smoothie and walking dead

Skönt med helg! Vaknade upp och mådde ganska dåligt men åkte ändå upp till Karslund för en lång powerwalk på 1 och en halv timma. Cyklade sedan hem och mådde faktiskt mycket bättre. Nu sitter jag här och dricker smoothie, pluggar och tittar på walking dead. 
 

en fin tisdag

Hej på er! Solen skiner och det känns fortfande som sommar ute! Eller det kanske fortfarande är sommar som att det är augusti fortfarande. Men jag längtar så tills på söndag (första gången jag någonsin vill ha söndag) men det är bara för att det innebär nytt internet! haha! Så om jag inte bloggar mer den här veckan så är det för att mitt internet är så himla segt så det går typ inte. 
Efter skolan åkte jag direkt upp på stan och mötte upp en väldigt saknad Kajsa. ♥ Blev ett besök på java och sen gick vi runt på stan ett tag men nu måste jag verkligen plugga så hejdå!
 
Jag måste verkligen lämna in mobil på lagning! Min kamera är helt knäpp och jääätttedålig och nu så har min hemknapp blivit intryckt också..
 
 

the first real monday

 
Måndag idag vilket betyder den första vanliga skolveckan. Känns ändå ganska konstigt att jag hade sommarlov för en vecka sedan?! Har i alla fall haft en väldigt seg dag i skolan med långa och tråkiga lektioner. Direkt när jag kom hem tog jag bussen upp på stan för att hämta ut mina och Fridas biobiljetter tills på Onsdag då det är premiär för this is us! Nu ska jag byta om och gå ut på en springtur. usch usch usch jag orkar verkligen inte men jag har lovat mig själv att jag ska springa idag så om jag inte gör det kommer jag ångra mig ikväll så hejdå! 

I'm tired and going to study

Heeeej! Har sovit så himla dåligt inatt så jag har inte så mycket ork att göra någonting idag. Har gjort klart spanskaglosorna så att jag kan de utantill och nu ska jag plugga lite teori (bil.) Jag dööör vad tråkigt men jag måste ju börja någon gång.. 
En bild från igår med min fina vän Evelina. Helt sjukt hur länge vi har varit vänner! ♥
 
 

Waiting for you and Love in a box

Det har blivit himla mycket musik här på sista tiden men åååh det finns ju ingenting bättre än när man hittar en låt som man verkligen inte kan sluta lyssna på. Och här under kan ni hitta mina två senaste! ♥ ♥ ♥
 
 

Lost in stereo - Lookbook

 

look at the stars above

Hej på er! Det är någon fel på min statistik för det står att jag har 0 besökare och 0 visningar varje dag fast jag vet att jag inte har det. :( Vet inte hur man uppdaterar det??? jaja skit i det nu Emelie! Kom nyss hem från marieberg, var där med Matildaaa. ♥
Igår kväll var jag med Frida och åh vad jag älskar sånna där spontana saker som man bara gör helt plötsligt! Satt på ett tak och åt frukt och choklad, skratta så att jag fick ont i magen, sjung så fult vi kunde till gamla favoritlåtar och låg och tittade på stjärnorna tills det blev för kallt då vi åkte hem till henne. ♥
 
 
 
 

A part of my life is over forever

Det känns lite konstigt att skriva det här inlägget för som rubriken säger så har jag nyss avslutat en sak som tagit upp ganska stor del av mitt liv. Fotboll. Helt ärligt så känns det lite sorligt att skriva att det för alltid är över. För jag kommer alltid att älska fotboll men som jag skrev i ett inlägg för några dagar sedan så mår jag mer dåligt av det än vad jag mår bra av det. Det känns inte som jag spelar i samma lag längre, vilket jag inte heller gjorde för många slutade och många nya började. Jag har mått dåligt över att känna så stor press hela tiden vilket har gjort mitt självförtroende ännu sämre. Jag känner att jag inte duger när jag spelar fotboll. Det är nog det skönaste med att äntligen kunna säga att det är över. Jag behöver aldrig mer känna denna stress över att inte vara bra nog. Jag har spelat fotboll sedan jag var fem år så det känns ganska konstigt att det bara tar slut helt plötsligt men det känns ändå så rätt. Jag kände exakt såhär för ett år sedan och då slutade jag men ångrade mig på en gång. Men det känns annorlunda den här gången. Det skulle inte vara samma lag att komma tillbaka till även fast några av mina bästa vänner fortfarande spelar kvar så känner jag inte att jag passar in längre. Jag kände mig bara ivägen och det har känts så fel de senaste månaderna. 
Men även fast jag mått så dåligt av fotboll för det mesta så är det också med detta gäng som jag har några av de finaste minnena som jag aldrig någonsin kommer att glömma. Helt ärligt så kan jag inte fatta att det är över föralltid... ♥
 
 
 

Sergels torg

Hej på er! Anledningen till att jag inte skrev någonting igår var för att jag somnade direkt när jag kom hem från skolan och vakna upp på kvällen och då hade jag ingenting roligt att skriva haha. idag var första dagen med vanliga lektioner och det var väl inte jättekul.. Har redan fått spanskaglosor?! 
Jag har inga roliga bilder att bjuda på så ni får en ny spellista med mina 14 favoritlåtar just nu. ÅÅÅH älskar Veronica Maggios nya låt!!!!
 

Never stop dreaming

Det här är helt sjukt! Igår så svara Josh och George på en av mina tweets och idag så retweetar ett fankonto för 5 Seconds Of Summer med nästan 51 000 följare en bild som jag ritat på Calum och sedan tweetat till honom. Fatta inte vad som hände när jag helt plötsligt hade över 30 retweets på bara några sekunder och sen såg hur det bara ökade och ökade vilket det gör fortfarande! Och alla fina kommentarer som jag får. Ååh har nog aldrig fått så mycket fina ord. ♥ Äntligen har jag fått bevis på att det hjälper att skriva hundratals tweets om dagen haha!
 
 

The first day

Trots att jag bara var i skolan i två timmar så längtade jag därifrån. Känner mig inte redo att börja skolan! Vill ha sommarlov minst en månad till i alla fall! Klassen fick vara kvar i alla fall så det var väldigt skönt men vi fick 10 nya!
 
Me today
 

on my way to school

Godmorgon! Ville bara kika in och säga hej innan jag åker till skolan om en liten stund. Åh jag vill inte! Vet att när man väl kommer dit kommer det kännas som att man aldrig haft sommarlov. 
 
 
 

Det kanske inte är någonting för mig

Kom precis ut ur duschen efter en fotbollsmatch mot Laxå som var seriefinal och vi vann med 2-1 men jag är inte glad för det. Bara för att jag skrev att fotboll var otroligt roligt igen för någon vecka sedan så är det inte alls roligt. Känslan är tillbaka som jag känner några månader varje år på grund av att jag spelar fotboll. Därför jag fortfarande spelar är för att när jag väl tycker det är kul då älskar jag det och känner att det är det bästa i hela världen. Men 80% av tiden så är det inte lika bra. Allt på grund av att jag känner att jag inte duger. Vilket jag får bekräftat också. Fotboll är nog ingenting för mig trots allt. Mår mer dåligt än bra av det. MEN jag är inte ledsen för det för IDAG SÅ MÄRKTE UNION J MIG! Skrev som en idiot under deras twitcam om de kunde komma till Sverige och de märkte mig och svara JA! Några tårar kom och jag skakade som ett asplöv. ASSÅ ÅÅÅÅÅH! Allt som jag kämpar för att de ska märka mig och så gör dem det!!!!!! 
 
Bara för det så får ni en video för er som inte vet vilka dem är. ♥

min nya dagbok

Hejsan! Nu är det här bloggen som jag kommer uppdatera på! Hoppas ni följer med hit istället! Jag är ingen mästare på bloggdesign men jag tycker i alla fall det blev bättre än devotes. Jag är inte riktigt klar ännu men tänkte att jag länkar till den här ändå. Jag är glad att jag har bloggat på onedirectionswe.blogg.se förut för det gjorde det lite lättare för mig att förstå hur allting funkar. Ja jag har väl ingenting mer att säga just nu! Ska fortsätta redigera lite på designen. ♥
 
Hade ingen bra bild till det här inlägget så tog bara en ur fotoalbumet.
 
 
 

lookbook - summertime of our lives

 
 
 

gör om bloggen

Provar bara att göra ett inlägg medans jag fixar designen för att se hur det kommer se ut!
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.