en annan fin julklapp

 
En annan vacker julklapp som jag fick som stod på önskelistan. Ett par pyjamasshorts som jag tycker är helt underbara. 

my year

Året börjar närma sig sitt slut och jag började titta igenom bilder från det gångna året och när jag tänker tillbaka så har det här varit det bästa året i mitt liv för det har haft så många stora minnen som jag aldrig kommer glömma bort! Men samtidigt har det varit det jobbigaste året också..
 
Började året i skidbacken tillsammans med fina klasskompisar.
 
Jag var i Spanien under sportlovet där jag också spenderade min födelsedag.
 
 
Jag har även besökt Riga i Lettland tillsammans med bästa mamma där vi spenderade dagarna på mysiga fik, i gallerior och på olika span. En mysig resa och en mysig stad som jag gäna skulle vilja besöka igen!
 
 
 
 
Årets absoluta höjdpunkter var såklart alla konserter! Att jag fick se några av mina största idoler detta år är helt sjukt! 
 
Det blev påsk och lite vänner och jag fick för oss att vi skulle ha ett påskbord och till efterrätt hade alla bakat. Aldrig mått så illa på sötsaker haha!
 
 
Jag har varit i Stockholm ett flertal gånger detta år. Bland annat med dessa fina vänne ovan. Var även där en annan gång med Matilda, Ebba och Amanda då jag främst åkte dit för ett besök på 1D world som öppnade.
 
Under våren så köpte jag mig årets bästa köp i fom av en longboard med lite hjälp av Oliver. Längtar tills sommaren kommer igen så att jag kan plocka fram den!
 
 
 
Sommaren kom och det här har verkligen varit den finaste sommaren på länge. Vädret var underbart!
 
Jag färgade håret blont igen och det är ingenting jag ångrar.
 
 
Jag var i Skåne några dagar tillsammans med en av mina absolut finaste vänner. ♥
 
 
Jag besökte Skåne åter igen men denna gången tillsammans med Mamma och Morfar och jag mådde så otroligt bra under denna tid kommer jag ihåg. Jag sprang på stranden nästan varje dag och detta var bland det bästa på hela sommaren!
 
Dessa tjejer skulle jag aldrig någonsin kunna tröttna på!! Vi hade en mysig kväll då vi införskaffa oss en engångsgrill och grilla marshmallows över och åt godis i mängder. 
 
Spenderade många dagar i Säbylund denna sommar. Sola, bada, musik och vänner. Då man mår som allra bäst!
 
Vi fick för oss att åka till kalket trots det inte så bra vädret haha det slutade lite roligt..
 
 
De tre bästa kvällarna på hela sommarlovet var de kvällarna som egentligen var helt oplanerade. Nästan de bästa kvällarna på hela året. Först och främst löpturen på stranden i solnedgången som jag skrev om förut. Andra kvällen var när jag och Frida fick för oss att hitta på någonting helt spontant och vi åkte till parkhallen handlade en massa frukt och choklad och klätta upp på taket där vi spenderade hela kvällen och en bit in på natten med musik och vi skratta så mycket så jag fick ont i magen. 
Den andra kvällen var när jag Emelie, Ebba och Alicia cyklade till Säbylund då vi hade med oss frukt och godis. Där satt vi och lyssna på musik, såg när solen gick ner och de badade även om jag inte minns helt fel. På natten cyklade vi den långa vägen hem men åh så mysigt det var! Otroligt vad jag saknar sommaren!
 
Jobbade på ett bröllop tillsammans med Ebba och Matilda.
 
 
Var och titta på fotboll på friends arena två gånger.
 
 
Espresso house har blivit mitt favoritställe där jag druckit jag vet inte hur många caramel frapinos!
 
 
Jag vet fortfarande inte om det var rätt beslut eller inte men hur som helst så slutade jag på foboll vilket både har fått sina för och nackdelar. Jag har tappat kontakten med ganska många vänner vilket är lite tråktigt. Men samtidigt mådde jag väldigt dåligt av det så på så sätt är det positivt! Det här året har jag tränat mer än någonsin förut. När jag slutade på fotboll kände jag att jag måste ta tag i det så att jag inte bara sitter hemma och aldrig rör på mig och det har gått förvånadsvärt bra! Jag har sprungit mååånga varv i skogen. I sommras körde jag även en del tennis.
 
Trots att jag inte spelar längre så har jag ju spenderat många timmar detta år innan jag slutade med detta fina lag. En sommarkväll så var det poolparty. 
 
Var bara tvungen att ta med den här bilden! Åh vad gott det var!!
 
Hösten kom och jag började tvåan. Alla säger att tvåan ska vara värst men än så länge tycker jag att ettan var mycket värre! Men jag ska väl inte säga någonting för jag har ju en termin kvar.. Hur som helst så kom hösten och den hade sina fina dagar. Två av dagarna minns jag att jag var ute och fotade. Ena gången med Ebba i en skog och en annan dag åkte jag till stadsparken med Amanda. Vattnet och de färggranna löven tillsammans var så himla vackert!
 
Jag har haft mina perioder då jag har ritat en hel del.
 
Te har blivit en favorit under detta år och det framför en bra serie är alltid mysigt.
 
Oj vilket långt inlägg det här blev och jag har säkert missat flera bra minnen och dagar men det här var de jag kunde minnas just nu. Jag har endast nämnt de bra dagarna för resten är ingenting som jag egentligen vill minnas. Men jag mådde väldigt dåligt under perioden då vi blev tvunga att göra om hela huset på grund av vattenskadan. Jag kommer ihåg att det var jobbigt samtidigt som det var hundra andra saker som tyngde ner mig. Så som skolan och att jag kände mig så himla osäker i mig själv vilket jag försöker ändra på fortfarande.
 
Men allt som allt så har detta varit ett väldigt bra år och jag ser fram emot nästa. Jag kommer fira in det i Thailand och spendera den första delen av 2014 där. Jag åker till London i några dagar och sedan fyller jag 18. Jag kommer skaffa min första tatuering och jag ska på 2 One Direction konserter med Amanda och Frida. Jag ska även åka någonstans i världen med mina bästa vänner. Än så länge så ser nästa år lovande ut. 

världens bästa jul

På grund av att jag inte är hemma på julafton så firade min familj den idag istället och ååh! Fick bästa presenterna! Vi hade bestämt att vi inte skulle köpa så mycket som att vi är borta men jag är så himla glad. Fick bland annat en ny thomas sabo berlock till mitt armband som jag önskat mig och det bästa av allt var helt från ingenstans alltså jag hade ingen aning så öppnar jag ett paket och där är det bilder på Forever 21, Primark och Victoria's secret och två biljetter till London!! Blev så himla överraskad och det var verkligen den bästa presenten! Bästa julen någonsin! För alla fina presenter, London och att jag får spendera julafton i Thailand! ♥
 
 
 

bilder på Kajsa

 
 
 

rytmus julkonsert

Hejsan har inte blivit så mycket bloggande på sista tiden för jag är för lat för att använda min andra dator och minneskortet går ju inte i den här sååå det har blivit lite tomt här. Idag fick jag i alla fall jullov och det firades med mat på saigon med klassen för att sedan på kvällen åka på rytmus julkonsert för att se bästa Kajsa och jag finner inga ord för hur bra hon var! Helt sjukt! Hon är alltid otroligt vacker och så himla begåvad men jag har nog aldrig sett henne så här fin och med den här rösten wow! Jag hade med mig kameran för att kunna filma åt henne så tog även lite kort men min kamera ville verkligen inte sammarbeta idag så bilderna sög! Men ni får tre stycken i alla fall! Ska se om det går att göra bilder av videon på Kajsa för i så fall lägger jag nog upp de också!
 
 
 
 
 

drömmer mig bort

Det där med att jag skulle plugga igår gick ju inte så bra så det får jag göra idag istället.. Jag har verkligen ingen ork kvar trots att det bara är en vecka kvar. Jag längtar så himla mycket till lov och till jag åker! Sitter och tittar på bilder på hotellet vilket gör att jag bara längtar ännu mer! Jag ska idag skriva en packlista och om jag hinner börja packa för vet inte riktigt när jag ska hinna i veckan.. Trots att jag har prov och redovisning denna vecka så tror jag att det här kommer bli en riktigt bra vecka! ♥
 
 
 
 
 
 

wild child

Hej förlåt att jag var varit så himla dålig på att blogga men har inga bilder och tycker inte om att skriva inlägg med bara text.. Hur som helst så har det inte hänt någonting speciellt. Jag försöker orka plugga in i det sista även om motivationen är ganska så bortblåst. Träningen däremot går bra och jag mår mycket bättre än för några veckor sedan. Ska faktiskt åka nu för en stund på gymmet sen ett step-pass. Senare blir en väldigt tråkig lördag för jag måste plugga och antagligen övningsköra för att jag har körlektion nästa vecka men det är sånt som också måste göras. Det är ju faktiskt bara 4 dagar kvar i skolan!
 
Som jag nämnde så har jag inga roliga bilder så här har ni min träningslista istället. Alla mina favoritlåtar att springa och träna till!

if you only knew - lookbook

 

en lite tidig julklapp

Min bästa mamma väckte mig imorse med en påse som innehöll inget mindre än ett par skor från Canada snow. ♥ Har sedan under dagen hunnit varit på ett steppass med Frida och ett besök på marieberg. Det märks att det är juletider då det är fullt med folk! Just nu befinner jag mig hos min morfar och tittar på så mycket bättre. Ha en fin kväll ♥
 

godmorgon fina torsdag

Godmorgon! Kom precis till skolan och har redan hunnit träna och övningskört. Jag har vant mig att gå upp vid halv 6 nu så jag skulle väl säga att jag börjar bli ganska morgonpigg nu hihi. Idag blir en väldigt lång dag för vi har öppet hus så att vi ska vara i skolan tills ikväll plus att jag åkte hemifrån strax efter halv 6 imorse.. 
Det bästa med att träna på morgonen måste vara när man ska gå till bussen efter träningen och måste gå igenom hela stan under all fin belysning. Asså ååh det är så vackert! ♥ Det går inte riktigt att fånga på bild för det är så himla mycket finare i verkligheten!
 

wishes

merry christmas
 
God kväll! Ska plugga lite nu och sedan sova för det blir en mycket tidig morgon för mig imorgon. Klockan slår redan vid fem. Men det är skönt när man väl står på löpbandet. Dock vet jag inte hur det kommer gå med mina vader efter gårdagens step-pass. Shit jag kunde inte gå imorse! För mig är det alltid som värst två dagar efter så jag vill inte tänka på hur det kommer kännas imorgon.. 
Nu så här i juletider så tycker jag alltid att det finns lite extra mycket fint ute i butikerna så jag gjorde ett collage med massvis av fina ting. Som redan nämnt så befinner jag mig vid havet iklädd shorts och kjolar vid denna tid så därför kommer jag inte fira jul på samma sätt som vanligt men jag kunde inte låta bli att klippa ihop ett collage. Kanske någonting fint som ni vill ha på bilden lika mycket som jag? I så fall så ska det bara vara att klicka på bilden för att se vart allting kommer ifrån. 
 

det bästa med julen

Haft en väldigt fin dag. Var på marieberg tillsammans med bästa Matilda och vi letade julklappar i butikerna och drack frapino till julmusik. När jag kom hem satte jag på min allra bästa julfilm samtidigt som jag slog in paket vilket jag har gjort i flera timmar. Nu doftar det granris i mitt rum från pyntet på paketen och vanilj från alla doftljus. ♥
 
 

breakfast in bed

 
Godmorgon fina ni! Den bästa månaden på året är nu kommen! Kan ni förstå?! Inte jag i alla fall. Och om mindre än 3 veckor så befinner jag mig i värmen ännu bättre! Jag hade klockan satt imorse för att denna dag skulle bli så lång som möjligt och för att jag ska kunna somna ikväll som att jag ska träna imorgon morgon. Om jag då sover till 11 så finns det inte en chans att jag somnar innan midnatt. Jag gjorde ordning en god frukost på silverfat bestående av musli, hallon och smoothie. Det åt jag på samtidigt som jag såg på första avsnittet av adventskalendern. Det kan man aldrig bli för stor för.♥