allting kan bara bli bättre

Jag lever fortfarande även fast det har varit väldigt dött här några dagar. Börjat träna igen finally finally finally! För övrigt så har det varit några väldigt tunga dagar direkt efter 18-årsdagen med mycket som tynger ner mina axlar men det börjar kännas lite lättare igen efter en spanskaredovisning som gick mycket bättre än förväntat och positiv respons på körskolan och om jag fortsätter som nu så kommer jag absolut att ha det innan sommarn! Åh nu blev jag lite motiverad igen! Även motivationen till skolan har kommit tillbaka som innan jullovet så det känns skönt! Menar inte att skolan är rolig haha, bara att jag känner att jag vill göra bra ifrån mig efter att ha fått några omdömmen mycket bättre än jag förväntat mig och sånt är alltid roligt!! Det som gör allting ännu lättare just nu är att jag har både lite små grejer att se fram emot men som betyder så himla mycket och lite större grejer så som avicii med bästa Evelina på lördag, tatuering, körkortet går mot rätt väg nu och one direction konserterna i början av sommarn att längta till! Men också sådana saker som att jag ska träffa några vänner som jag saknat otroligt mycket de närmaste dagarna. Frida imorgon! Asså åh saknar henne såååå♥
Hade ingen passande bild till det här inlägget, men jag kan verkligen inte förstå att jag var i det här paradiset för mindre än två månader sedan.. Dock är det så himla skönt att man känner att det börjar närma sig vår nu i alla fall när det är ljusare om kvällarna och lite varmare i luften även om det fortfarande är för kallt och skulle kunna komma snö vilken dag som helst..

mycket att stå i

Godmorgon! Även idag ringde klockan vid nio för då var jag tvungen att åka ner till marieberg och fixa lite som behövs till ikväll. Sen började jag och mamma hålla på i köket och gjorde iordning pajer för kvällen. Bland annat min absoluta favoriträtt. En kycklingpaj med svamp i. Annars så hatar jag svamp men den här pajen ♥♥♥ Ska snart sätta igång med att göra klart tårtan och göra sallad osv. Är så rädd att det ska vara äckligt när jag bjuder på mat och att ingen ska gilla det hahah hoppas inte det blir så. Ska i alla fall bli riktigt kul ikväll vi hörs senare! För idag har jag mycket att stå i.

om en dag i köket med podcasts

Godmorgon tänkte jag skriva men såg att klockan var halv 4 haha ojdå! Hade en bra födelsedag igår, men mer om det sen, hann inte skriva igår kväll så tar det någon annan gång hihi! I alla fall så hade jag klockan på 9 imorse för att jag och morfar skulle åka och handla till en liten middag imorgon som jag ska ha för mina fina vänner för att jag har fyllt. Dock är det lite tråkigt att några nära vänner inte kan komma, men så är det när man fyller på sportlovet! Det ska i alla fall bli riktigt kul! Så idag var jag och storhandlade på morgonen för att sedan sätta igång med att dammsuga, putsa speglar och damma hela huset och sedan började jag på en utav tårtorna!
Så i några timmar så har jag lyssnar på alla möjliga podcasts. Otroligt hur mycket jag har lyssnat på det på sista tiden men jag tycker att det är så himla kul!! Har varit mest Andrea och Mathildas men har även hunnit lyssna på alla hannalicious som gjort någon tillsammans med maddy också, sen så lyssnade jag slut på alla dom så nu har jag gått över till blondinbellas! Det gör jag samtidigt som jag håller på i köket. Provar på en ny tårta idag gjord på hallonmousse, glasscréme och nutellagrädde invändigt och chokladcréme, hallon och chokladfingrar utvändigt. Tror den kan bli riktigt god! 

and it's my birthday!!

Idag är det ingen vanlig dag för mig, för idag är det min 18-årsdag!! Heeelt sjukt! Jag är hela 18 år. Ville bara kika in och säga hej! Än så länge har jag haft en jättebra födelsedag men skriver lite mer ikväll!
Idag går jag klädd i en klänning från forever 21 love it! Speciellt ryggen som inte syns så jättebra på bilden men älskar den! 

när jag var 17 år

Jag har fixat allt som jag skulle hinna med idag! Städat klart rummet efter att jag började göra om igår, varit på stan och handlat lite som jag ville ha till imorgon, letat fram duk,tallrikar, tagit fram skivor till bordet och gjort ordning på det tills på lördag då vänner kommer hit för att jag fyller imorgon!! Helt sjukt lilla jag, eller jag är inte så liten till växten och kroppen men jag känner mig så liten, jag blir liksom officielt vuxen?! Jag får i stort sätt göra vad jag vill? Asså bara sådana småsaker som att handla på nätet och att jag får ta körkort även om jag inte är klar med det ännu på ett tag.. Jag har ingenting speciellt planerat för imorgon dock, som att så många kompisar är borta så de kommer hit på lördag istället. Men jag ska i alla fall firas på morgonen, äta dunderfrukost, fika med Matilda på stan, gå och boka tatueringstid (hehehhe ingen vet något än) så mamma om du läser det här så visste du att det skulle komma inom en snar framtid hahha♥ Ska även ut och äta på kvällen så det blir nog en riktigt bra dag ändå, för jag blir ju 18!!
Så här gick jag klädd idag med nya ting på mig. Tröja och byxor i från zara och skor från primark!♥ Tyckte dock inte primark var så bra som alla säger att den ska vara. Det som var bra var väl att det var så himla billigt men tyckte tyvärr inte att det fanns så mycket fint trots det stora utbudet på allt från kläder till skor och smycken. Men hittade En klänning också som jag föll för men annars inte så mycket mer än så.. Men forever 21 asså åååh varför finns den inte i sverige?! Köpte väldigt mycket blommigt därifrån, ni får se någon annan dag! Troligen något imorgon för det tänker jag bära on my birthday!!

om resan till london

Hej på er! Och jag är hemma igen! Jag kom hem igår kväll vid halv nio tror jag klockan hade slagit. Var ovanligt pigg så fick ett ryck och började möblera om på hyllor i garderoben för att jag ville ha fint innan jag la in alla nya kläder. Här har ni lite bilder från min londonresa.
Åkte en hel del tunnelbana för att ta oss till olika destinationer.
Ett stopp var big ben. Och vi lyckades pricka in en perfekt dag och det kändes verkligen som vår! Det var så himla mycket turister runt big ben och london eye! 
 
Helt otroligt vad mycket röda bussar det var överallt hela hela tiden! Speciellt på oxford street!
Efter att ha sett big ben och london eye så gick vi runt på londons gator för att se mer. Satte oss i en park i solen och gick till covent garden, piccadilly circus och bort mot oxford street där vi bodde.
 
Vi gick även förbi china town.
Oj nu blev det samma bild två gånger men aja, vi började varje dag med frukost på hotellet som låg precis vid oxford street! Så det var otroligt nära till shoppingen hihih, var bara runt gathörnet och sen var man vid primark! Vad jag köpte får ni se någon annan gång för idag har jag mycket att stå i, ska planera min födelsedagsfest tills på lördag men även handla lite godsaker till imorgon då det är min födelsedag!!
 

Om en mysig restaurang och bloggare

Hittade en jättemysig restaurang igår som vi gjorde återbesök på idag. En italiensk restaurang som serverade underbar mat för den pastaälskare jag är!


Besökte även piccadilly circus idag och gick in på m&m butiken, oj vad coolt det var där inne med alla våningar och alla godisar i färgordning! Älskar London verkligen! Shoppingen är ju helt underbar men det är så fint också! Imorgon ska vi åka och titta runt lite i London så det blir mysigt! Från en sak till en annan så var jag inne på ett jättestort varuhus under kvällen och sen tycker jag att jag ser en som är otroligt lik Victoria törnegren och sen ser jag att det verkligen är hon tillsammans med Lisa, Rami och hela I'm next gänget, så himla coolt ju!! 






från Londons gator

Hej på er! Skulle bara kika in och säga hej, sitter just nu och vilar benen inne på starbucks. Shoppat hela dagen idag, eller jag har faktiskt inte köpt så mycket som jag trodde att jag skulle göra! Men var inne på vs imorse när det öppna för att det inte skulle vara så himla mycket folk som det är hela tiden annars, och de har ju så mycket fint!! Själva affären är så fin i sig också asså ååh!! Fick med mig lite fint också. Blir nog några besök till hihi, men den och forever 21 är verkligen favoriterna!! 







I don't wanna be friends, I wanna be more

Som sagt så har jag gjort några tidsinställda inlägg bara för att det inte ska vara helt tomt här och tänkte då tipsa om min favoritserie för tillfället. Awkward! Jag har sett 2 och en halv säsong på bara några dagar! Dock så är det 20 minuters-avsnitt och cirka 12 avsnitt på varje säsong.. Har tittat på det lite då och då på MTV så jag visste redan vad det handlade om men började om från början här om dagen och åååh det är ju så bra och Matty och Jake är ju helt underbart snygga!♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 

om ett flyg och så lämnar jag Sverige

Åh inläggen såg ut som vanligt så då kan jag blogga via mobilen! Minns att när jag använde devote så blev inläggen så konstiga när jag använde mig utav mobilen så har undvikit det sedan dess. 
Aldrig varit med om en hotellsäng som jag tycker är skön, men denna ååh skulle vilja stanna kvar där resten av mitt liv! Speciellt imorse när klockan ringde 05:00! Men det var bara att gå upp och göra sig ordning, det var ju ändå ett äventyr mot London som väntade idag!! 
Men först gick vi ner och åt frukost på hotellet vi bor på. 
Just nu sitter vi inne på Arlanda i gaten där planet ska gå ifrån. Har gjort oss av med väskorna osv. Det här kommer bli en lååång dag men det ska bli så himla roligt!


Om min resa till ett drömresemål

Idag så beger jag mig mot ett av mina drömresemål som jag aldrig har besökt. London. Det har varit på min lista på en sak jag bara måste se under mitt liv och snart blir det verklighet. Det var en julklapp från mamma och pappa och jag önskar verkligen att de hade filmat min reaktion när jag öppnade paketet där det fanns med flygbiljetter. Jag skrek rätt ut och hoppa runt som en jag vet inte vad haha♥
 
 
Jag har några sådana där måsten som jag ska besöka när jag är där borta. Anledningen till vi åker dit är för shopping vilket är en stor del av min 18-årspresent! Så besök på Forever 21, Victorias Secret, Nike town, Primark, New look osv är givet!
 
Sen så vill jag såklart besöka älskade Starbucks men även äta på Nando's bara för Niall har sådan kärlek till det stället haha!
 
 Och om vi har tid över vill jag mer än gärna se de där typiska sevärdheterna som man förknippar med London. Men bara tanken på att få spendera en långhelg med mamma låter helt underbart!
 

alla dessa tumblrdrömmar

Förlåt om det blir väldigt mycket inspiration de kommande dagarna men jag har inte riktigt tid att ta massa kort för jag skriver detta under onsdagskvällen och åker upp mot Arlanda redan imorgon kväll. Men vill inte att det ska stå tomt här!! Dock är väl det mina favoritinlägg hos andra bloggare som att jag är en sån där tjej som kan sitta i timmar och bara titta på bilder från we heart it och tumblr. Min personliga favorit är såklart tumblr för tycker det finns så himla mycket finare bilder där i större mängder, men som att alla mina vänner endast använder we heart it så blir det roligare på det sättet att man kan dela och se varandras. Så blandar lite. Alla dessa här under kommer dock från favoriten tumblr, här kan ni hitta min blogg om ni skulle vilja kika in!
Här har ni några riktiga tumblrdrömmar, kan inte förså mig på hur man inte kan gilla tumblr det finns ju så himla mycket vackert att få inspiration av och sitta och drömma om!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om den sista dagen innan lovet

Och nu är jag på väg mot Arlanda! Får ursäkta mig lite i förväg. Jag har gjort ordning flera tidsinställda inlägg så jag är osäker på hur de ser ut så kanske skriver exakt likadant i detta inlägg, kanske blir lite knasigt med texten men jaja! Laddade ner mobilappen nu och hoppas på att inläggen blir som vanligt och i sådana fall så ska jag försöka uppdatera lite där borta också! 
Hur som helst så åker jag upp till Arlanda idag tillsammans med bästa mamma, sen bor vi på hotell där under natten och tidigt imorgon bitti lyfter planet. Åh vad roligt det ska bli! 

Lite om dagen: började dagen med ett matteprov som gick otroligt dåligt men det var jag tyvärr beredd på.. Hade sedan håltimma i flera timmar så jag och vänner åkte in till stan och titta lite i affärer och sedan åt vi lunch på la baguette, såklart åt jag favoriten grekisk sallad! Sen hade vi en lektion och sedan håltimma igen i flera timmar för att avsluta dagen med ett seminarium. Och nu har jag lov!!

detta är jag, mina drömmar och mina sämre sidor.

Jag tror jag egentligen aldrig någonsin har gjort ett sånt här inlägg så tänkte att det kanske var tid för det nu.
 
♥ Jag har lätt för att förlåta men svårt för att glömma.
♥ Jag är väldigt, väldigt blyg av mig.
♥ Jag har väldigt dåligt självförtroende vilket jag har haft så länge jag kan minnas. Detta har lett till att jag är rädd för vad andra ska tycka om mig.
♥ Jag älskar att läsa, vilket jag dock bara gör om jag är utomlands för känner inte att jag har tid till det annars, men jag älskar det för det känns som att man kommer in i en annan värld, även om det bara är för en liten stund.
♥ Jag älskar att resa och vill som många andra se så mycket av världen jag bara kan under mitt liv.
♥ Jag har fobi för hajar och har haft det sedan jag var väldigt liten. Det började med att jag tittade på en verklighetstrogen film om några hajar som hade kommit in i en hamn och efter det kunde jag börja gråta om jag såg en haj på en bild. Nu har det däremot blivit lite bättre. Men detta är en av anledningarna till att jag avskyr att vara på vattnet!
♥ Jag tycker små spontana saker i livet är bland det bästa som finns!
♥ Jag lyssnar på musik större delen av min vakna tid och har en väldigt bred musiksmak.
♥ Jag får väldigt lätt dåligt samvete och får så himla ont i magen om jag sagt något som någon annan kan ta illa upp av fast jag inte alls menade på det sättet.
♥ Jag gillar att vara för mig själv ibland och få min ensamtid med mig själv och göra sånt som jag mår så himla bra av som att rita, tumblr och skriva.
♥ Jag har väldigt svårt att lita på folk och att prata ut om saker vilket jag har märkt något enormt under de sista veckorna.
♥ En av de sakerna som jag saknar mest med sommaren är att kunna va ute i spåret en varm sommarkväll och bara springa bort alla tankar tillsammans med hög musik i öronen.
♥ Jag drömmer om en till tatuering innan sommaren.
 
 
 
 

onsdagen den tolfte februari

Hej på er! Denna skolvecka är verkligen hemsk! Som tur är så är det bara en dag kvar för min del. Vilket består av två stycken prov. Även idag var det två prov på schemat, natur båda två som gick hyffsat bra i alla fall. Dock har vi matteprov imorgon och jag känner mig inte alls förberedd. Aldrig förstått så lite eller varit så oförberedd till ett prov men det hjälper inte hur mycket jag än pluggar så det känns lite tungt. Men som att jag får lov efter det och ett svenska seminarie så är jag lättad igen! Och att jag är ledig 10 dagar efter det vilket känns otroligt bra! 
 

courage

Plasten är nu borttagen och jag är så nöjd jag bara kan bli! Den blev precis som jag ville ha den! Den är helt perfekt enligt mig! Jag var lite nervös faktiskt när jag skulle ta bort plasten för att få se den i spegeln för första gången på riktigt. Visst jag såg i studion men då var den fortfarande väldigt röd och det var på långt håll. Men jag kunde inte få bort leendet från mitt ansikte när jag såg den. Jag har saknat att le så mycket på riktigt, för det var länge sedan. 
Det viktigaste är såklart att jag tycker den är fin för det är på mig den ska sitta resten av mitt liv. Men det är så roligt att höra alla fina kommentarer också! För er som inte ser vad det står så står det courage, eller mod/tapperhet som det betyder svenska. Jag längtar redan till jag ska göra nästa! Då säger många att när man väl har gjort en så kan man inte sluta, och det ligger säkert någonting i det, men den som jag vill göra inom en kort framtid har jag velat göra ännu längre än denna. Men jag kände att denna passade bättre in just nu.
Jag antar att jag kommer få en del frågor om vad den står för så jag antar att jag kan skriva det här. Men samtidigt blir det svårt att sätta ord på det. Jag har väldigt dåligt självförtroende och det är dels därför jag ska göra min nästa tatuering, som ett mantra för mig själv där det ska stå I am enough och den ska sitta på innerarmen eller hur man ska beskriva det. Jag skulle påstå att även denna hänger ihop med det. Jag är alltid rädd för att aldrig vara bra nog, vad folk ska tycka om mig, att ta risker till att så enkla saker som att våga vara mig själv. Jag är väldigt blyg och rädd för att ta stora val för jag är rädd för att välja fel. Jag tänker för mycket på framtiden och oroar mig för mycket i onödan och tänker alldeles för mycket på småsaker som jag egentligen inte alls borde älta, men det gör jag. Så tatueringen symboliserar för mig att jag ska ha mod att våga vara mig själv, våga ta risker, och att jag ska ha mod att vinna över alla dessa tankar som ingen, inte ens jag själv någonsin kommer förstå varför jag bär inom mig.

en dröm blev sann idag

Vakna redan vid halv åtta denna vackra morgon. Om det var av nervositeten som jag egentligen inte har känt av eller om det bara var för att jag var så pirrig vet jag inte. Jag såg på några avsnitt av awkward och åt sedan frukost hos morfar för han har de där goda hårda mackorna som jag älskar. Jag begav mig sedan in mot staden tillsammans med matilda och manda klädd så här.
Och så kom vi fram till tatueringsstudion som egentligen hade stängt idag men min tatuerare skulle resa bort när jag bokat tid så hon frågade om jag kunde komma in nu denna helg istället och såklart kunde jag göra det! Så det var bara vi där och nervositeten började komma ordentligt när vi satt där och vänta på att hon ritade upp den. 
Det gick så himla snabbt och på cirka 10 minuter/ en kvart var hon klar!! Och smärtan som alla pratar om ska vara så himla hemsk, speciellt på revbenen var uthärdlig! Visst det kändes och speciellt längst fram mot magen eller hur man ska beskriva det när det är världigt tunt skinn men det gjorde inte alls lika ont som jag föreställt mig! Så ni som är sugna på att göra en, gör det!! Jag ångrade mig inte ens när jag låg där under nålen! Ni får se bild sen när den har läkt lite vilket den skulle göra på bara en vecka som att den är så tunn. Plus att nu är den täckt i plast så jag har inte sett den ordentligt ännu. Men åh vad jag är glad att jag gjorde det!
 

Om jordgubbarna som jag aldrig tröttnar på.

Vad mycket inlägg det har blivit på senaste tiden! Men jag antar att det bara är positivt? Hur som helst så spenderar jag denna kväll hemma hos min bästa morfar framför melodifestevalen med en skål jordgubbar. nomnomnom♥ Jag längtar så tills morgondagen när jag ska tatuera in en text på min hud. Tänk att den ska sitta där för alltid, låter så häftigt när jag säger så!

she looks so perfect

Hemkommen från träningen nu iklädd den mjukaste tröjan jag äger. Ovan är en lite bättre bild på mitt hår för tillfället än fotot jag publicerade igår. Utväxten är borta till hundra procent. 
Ni måste måste måste trycka här och lyssna på de bästa killarnas första officiela singel som kom ut under gårdagen. Älsklingarna♥ Om ni istället vill gå in på soundcloud eller liknande så heter låten she looks so perfect ( som rubriken min.)

Lördagsmorgonen den åttonde februari.

Lördagsmorgnar när de är som bäst! Satte klockan extra tidigt idag för att hinna med så mycket som möjligt. Jag sitter nu med en kopp te och en bra bok och ska snart åka iväg till gymmet. Äntligen har min halsont och min hosta släppt så jag kan börja träna som vanligt åter igen. Som jag har längtat! Får börja lite lugnt för har knappt tränat på hela tre veckor, men jag är taggad till tusen. Imorgon skaffar jag mig min första tatuering!! Men först så har jag lite måsten att ta tag i under dagen så som matematik och bilteori även fast det är lördag vilket vanligtvis är den dagen i veckan som jag inte tillåter mig själv att plugga, men är det ovanligt mycket så har jag inte så mycket till val. Som tur är har jag flera saker att se fram emot! 
 
 

nu får jag värma mig inomhus

 
Favoritkoppen i händerna i en tröja som påminner mig om sommaren, bar den dag ut och dag in till kjol om kvällarna som jag spenderade med vänner på stranden när solen gick ner, på hustak om nätterna och på spontana kvällspromenader. Fina, fina minnen! Nu sitter jag istället inne och värmer mig med te framför vänner.

Om återbesök på wayne's och tatueringar.

Fredag, fredag, fredag!! Började dagen med ett besök på frisörsalongen för att bleka mitt hår som nu är en nyans ljusare och min utväxt är borta. Underbart! Fortsatte dagen i skolan där det var en kort dag med endast handboll, gammalt engelska nationella och klassråd. 
Efter skolan var det ett återbesök på Wayne´s med Matilda för en sen lunch/mellanmål som bestod av yoghurt och fralla för Matildas del och för min del scones och så provade jag på deras ice coffee vanilj som jag så länge velat prova och den var ju heeeelt underbar!! Detta är en ny favorit! På cafét satt vi i många timmar och pluggade inför vårt ledarskap och organisationsprov som äger rum på måndag. 
Vi begav oss sedan mot Elite artwork för att boka tatueringstid till mig. Klockan tolv på söndag så sätter jag mig i tatueringsstolen! Det är sådan blandad lycka för jag har längtat efter den här dagen så länge jag kan minnas. Men samtidigt börjar nervositeten smyga sig på för tänk om det inte blir som jag har tänkt mig? Tänk om den blir sne? Tänk om den inte klär mig? Nej så får jag inte tänka den kommer bli så fin och det kommer bli så bra! 
 

Om ett långt cafébesök med Matilda.

Godkväll! Torsdagsmorgnar må vara jobbiga men denna morgon var den lite extra jobbig och jag tänkte till och med stanna hemma, men jag tog mig upp från det varma duntäcket för en jobbig dag i skolan. Men väldigt effektiv! Jag gick klädd i en gammal älsklingströja som jag, om jag minns rätt fick av fina Alicia i julklapp ett år. En favorit att bära till kjol fortfarande!♥ Kjol må vara mitt favoritplagg. Jag minns i 8:an då jag så gärna ville använda det för jag tyckte det var så fint men jag vågade inte för jag var rädd för att sticka ut för ingen av mina vänner bar det. Nu kan jag inte förstå vad jag var så rädd för och nu använder jag det i stort sätt dagligen! Vädret är så pass milt att jag till och med kunde bära converse till! 
Efter skolan begav jag och Matilda oss mot Wayne's coffee för ett cafébesök och naturkunskapsplugg. Efter många frapinos på espresso house bestämde vi oss för någonting annat och denna miljö var desto mysigare och här spenderade vi 3 timmar med kaffe, baguetter, daimtårta och en hel del plugg. Vad kan vara ett roligare sätt att plugga på än med favoritvännen på ett mysigt café? Det bestämde vi oss för att vi ska göra många fler gånger om för vi fick båda så himla mycket gjort samtidigt som det är tusen gånger roligare än att sitta hemma själv och aldrig få någonting gjort för man tar upp mobilen varannan minut!
Jag har tröttnat otroligt mycket på min bloggdesign så jag ska försöka uppdatera den under kvällen. Så om det ser konstigt ut så vet ni varför. Ha en fin kväll!♥

i ett vinterlandskap med vänner

Vilken himla fin dag jag har haft med klassvänner! De underbara tjejerna på bilden ovan pluss Oliver som fick agera fotograf. Under sådana här tillfällen så älskar, älskar, älskar jag snö! Men tyvärr är det ju inte under dessa omständigheter som man ser snö varje dag.. Får ta vara på de få skidåkningsdagarna jag får om året! ♥
Då jag hade kommit hem och värmt mig i en varm dusch och ätit en god ceasarsallad till middag så kändes det som att klockan var elva även fast den bara hade slagit sju. Så det blir nog en relativt tidig kväll för mig. Men trots att jag är så trött så kan jag inte somna, för mycket tankar som cirkulerar i huvudet.

om skidor och kalla vinterdagar

Skulle bara kika in och säga hej! Har försökt att plugga under eftermiddagen men har så mycket så jag vet inte riktigt vart jag ska börja! Imorgon får jag i alla fall slippa alla jobbiga tankar som spökar för några timmar då jag ska till Romme med skolan! Ska packa lite nu och göra ordning för imorgon. 
 
Bilden är från förra vintern då jag var i romme med mitt dåvarande fotbollslag. Åh vad jag saknar dessa tjejer♥
 

thanks to you

Hej fina ni! Har haft en ganska jobbig dag idag så längtar verkligen till denna dag är slut!! Skulle börja plugga men har på sista tiden tänkt på att jag måste gå in på fryshusets hemsida lite då och då för att inte missa någon av alla artister som jag så hemskt gärna vill se och när jag trycker in där så står det att all time low kommer till Sverige!! Jag började gråta på riktigt för detta var verkligen precis vad jag behövde nu världens bästa livemusik!! Men sen såg jag att de skulle komma hit när jag är i London så alltså kan jag inte gå på dom! En av mina största drömmar är att se dom live och jag är inte hemma!! Jaja det blir väl fler gånger får jag väl hoppas för asså det hade varit så himla sjuuuukt att se på riktigt! Två dagar innan min 18-årsdag dessutom! 
 

om gårdagskvällen med mat, skridskor och vänner

Godmorgon! Så här såg jag ut igår när jag gick till skolan för endast en lektion då jag skulle ha seminarium. Som positivt nog gick mycket bättre än vad jag hade hoppats på så det var roligt! Gick sedan och handlade mat till kvällen med Matilda, Ebba och Amanda för de skulle komma hit under kvällen. Vi gjorde hemmalagad pizza, åt godis och åkte skridskor i mörkret. Skratta så att magen värkte.♥ Idag ska jag bland annat hämta ut nya linser och köpa en ny fjärrkontroll till kameran för jag tror att jag glömde min i Thailand..