tjugonionde maj

Som en sådan där perfekt sommarkväll. Så såg min torsdagskväll ut. Under kvällen tog jag och Matilda bilen hem till Evelinas nya hem i glanshammar. En ganska stor förändring. Men åh så vackert hon hade det hemma hos sig. Jag vill också bo på landet om sommaren. Gärna vid juletider också. Vi åkte och köpte frukt och sött och åkte ner till vattnet. Där satt vi, jag och de två vännerna jag har känt längst i hela mitt liv.
Vid en magisk solnedgång som såg ut som på fotografiet ovan. Myggorna var hundratals dock men tror jag klara mig utan de där typiska sommarbena fulla med bett. Strax efter midnatt begav vi oss hem till Marieberg igen. Denna förmiddag spenderade jag med mamma på Marieberg och senare träffa jag han i några timmar. 
Nu ska jag sätta på mig löparskorna. Jag mår så mycket bättre men en del vill inte försvinna hur mycket jag själv än vill att de ska det. Jag måste ut och rensa tankarna, de är alldeles för många. Då är det den enda terapin som hjälper.♥
 

om morgontimmar och blommigt

Klockan ringde klockan tio denna morgon och jag satte på mig löparskorna och gav mig ut i det fina morgonvädret. Åh mår så bra av dessa morgonpromenader och löppass. Klippte lite gräs och tog sedan med mig sololjan ut och la mig i solen några timmar. Kändes inte som det gav någonting alls, men det var skönt ändå. Nu har jag nyss gjort mig ordning lite grann och klätt mig i denna blommiga som på fotografiet ovan. Var till marieberg med Matilda en snabbis och snart ska jag åka och plocka upp henne innan vi beger oss till glanshammar och hem till Evelinas nya hem för första gången! Åh så roligt! Ha en fin kväll!
 

om bättre tider och favoritklänningen

Onsdag. Långhelg och jag mår bättre än på så så så länge. Jag gjorde mina två sista naturprov idag. Någonsin. Jag har numera haft min sista engelskalektion och min sista naturlektion. Hur stört?! Det som jag har kvar i skolan är ett spanska nationellt prov men det får gå som det går. Så jag är fri från plugg? Nästan så man inte vet vad man ska hitta på? Men jag är så pepp på livet nu och ska bege mig ut på en riktig långpromenad med månadens favoritmusik i öronen och bara njuta.
Idag gick jag klädd i favoritklänningen som jag i stort sätt bor i. Dagen har bestått av naturproven men annars har det mest varit håltimmar innan jag äntligen fick sluta och åka upp på stan för att träffa bästis. Timmar på wayne's som vanligt, favoriten. Vi satt ute i solen och prata. Trots att det varit otroligt kallt idag för att vara slutet av maj så mår jag så underbart. Och nu har jag en underbar helg framför mig med kompishäng.♥

fyra fotografier och en lättnad över att vara frisk

Och jag är frisk!! Äntligen! Eller jag har faktiskt mått bra i några dygn nu. Den där konstiga huvudvärken är fortfarande där om mornarna och lite om nätterna men sen försvinner det mesta. Men jag känner mig som människa igen så det är skönt. Åkte verkligen på allting på en gång känns det som. Hade för lågt blodtryck, för lite vita blodkroppar och blodplättar, feber, yrsel, migrän och sen tror vi att det var bihåleinflammation. 
Har en del att ta igen nu i skolan men det blev inte så farligt mycket som jag antog.
Fyra fotografier i från de senaste dagarna. Jag blev rosahårig för en dag. Något jag velat sen jag var väldigt väldigt liten. Dock så ville det verkligen inte fastna på bild men åh vad jag trivdes! Fotografi nummer två. Blommor från han.♥
Och här om dagen, i Lördags tror jag det var så la jag ut en solhandduk i gräset och kunde äntligen få lite färg på hyn. Drack ananasjuice ur en ananas gjorde jag också med skivade jordgubbar i. Så gott!
Idag är det åter igen måndag men jag är ledig för att alla mina lektioner blev inställda. Ingenting mig emot!
 
 

Om en sjukhusnatt

Hej finisar, har haft några riktigt hemska dagar! Igår natt fick jag åka in till akuten för jag mådde så himla dåligt!! Tog prover osv och låg och vänta på akuten i 8 timmar innan de sa att de var tvungna att skicka mig vidare till infektionsavdelningen där lite nya prover gjordes. De kom fram till att de var tvugna att göra en cellprovning i ryggraden vilket var det värsta jag gjort i hela mitt liv! Grät som att jag typ va på väg och dö haha! Det värsta var att de funka inte så de fick göra om det 4 gånger och de var 5 läkare som hjälptes åt samtidigt! Som att de inte fick tag i något fick jag åka hem helt slut, han kom på kvällen så det gjorde allt bättre i alla fall. Men idag har jag så ont i ryggen att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Jag kan inte sitta eller stå för då tjuter det i öronen och jag blir helt yr och är på väg att svimma, att ligga gör också himla ont men det är det enda som går.. Jag ska tillbaka till sjukhuset imorgon och ta nya blodprover så får hoppas på att de visar bra resultat! 



om den värsta natten i mitt liv

Jag har haft den troligtvis värsta natten i mitt liv. Gick och la mig jättetidigt igår för kände att jag började få sådan huvudvärk som sedan snabbt gick över i den värsta migränen jag någonsin haft. Så låg där i sängen vaken hela natten med feber och kallsvettades och kunde inte röra mig minsta lilla utan att börja gråta av smärta. Aldrig haft så ont?? Klarade av att dra mig upp klockan ett idag i alla fall och tog en dusch och tvinga i mig lite att äta. Sen har jag levt på tabletter och kaffe resten av dagen. Har verkligen inte tid att må så här för måste verkligen plugga! Men har verkligen ingen ork alls. Den kommande veckan kommer bli hemsk så när torsdagskvällen är här kommer jag vara så lycklig!
 
Lite tråkigt också att jag missat en sådan fin helg genom att ligga inne. Men hann spendera några timmar igår på dagen med bästa Evelina. Åh kändes som sommarlov!! 

om att rensa tankarna långt där borta

Avklarade ett spanska nationellt prov idag i läsförståelse som gick oväntat bra? Har nog aldrig förstått så mycket i en spansk text, blev verkligen chockad när jag satt där och förstod vad det stod haha. Men frågorna gick väl inte lika bra så får väl F ändå haha. Åkte upp till stan med Betim och hans kompisar och åt och kom inte hem förrän vid åtta och då satte jag på mig träningskläderna och gick ut på en långpromenad. Behövde rensa tankarna. Stessen tar över och jag vet inte vart jag ska ta vägen emellanåt. Fann min nya favoritstig, en väg jag aldrig förut vandrat på. Åh här kommer jag rensa tankarna och få ut ilskan många många fler gånger.
 

grattis grattis grattis

Naturkunskap, matematik och opponering av gymnasiearbeterna stod på onsdagens schema. Men de två fotografierna ovan är från igår då jag pluggade naturkunskap tillsammans med Matilda och hennes älskade vovvar♥
Efter timmarna i skolan åkte jag upp på stan en stund med ett par vänner för att sedan åka hem och plugga. Det tar ju aldrig slut!! Senare åkte jag till Frida som jag måste passa på att gratta ännu en gång. Hon fyller ju arton år idag!! Älskade vän! Grattis grattis grattis!!

nationella prov och långa skoldagar

Det vankades nationella prov i engelska denna måndagsmorgon. Vilket gick riktigt, riktigt dåligt! Förstod texterna utan och innan men svarsalternativen till frågorna?? Där tog det stop. Ja det är väl inte hela världen antar jag. Fortsatte dagen med film och matematik och satt kvar i skolan med han och kom inte hem för än klockan slagit tio i åtta. Slog mig ner vid köksbordet och försökte studera naturkunskap men orken var slut. Klockan är endast halv elva men jag kan knappt hålla ögonen öppna.
 

om alla dessa timmar med pluggande och stress

Tio ringde klockan denna morgon och klockan tio trettio satt jag i köket med te och mackor framför skoldatorn där jag skulle spendera hela dagen. Vilket jag också gjort. Detta må vara den tråkigaste dagen på så så så länge. Känner mig slut i hela kroppen nu efter allt tänkande och allt skrivande. Druckigt koppar med te och koppar med kaffe för att göra det lite lättare. Men elva timmar nästan konstant pluggande kan inte vara bra för någon själ. Jag har nog bara pluggat såhär effektivt en gång i mitt 18-åriga liv förut och det var på en religionsuppgift i högstadiet då jag satt tio timmar i sträck. Jag har nog heller aldrig gjort något sådant stort arbete på så få dagar. 
Som tur var fick jag sällskap av bästa Matilda i några timmar med oändligt mycket frukt och bär. Detta var lite mysigt trots att det var naturplugg på datorerna. Men elva timmar senare har jag i alla fall gjort klart alla naturfrågor och gjort klart min rapport om nätmobbning. Den här veckan kommer dock inte bli så mycket roligare den då jag har oändligt mycket plugg som jag måste hinna med! Det där sommarlovet är så efterlängtat just nu!
 

wayne's, kaffe, blommor och födelsedagsgratulationer

Varit tomt här några dagar men jag har haft fullt upp. Försöker balansera att träffa fina vänner och han och sen hinna med skolan där mellan. Slipper ju teorin som jag är så otroligt glad för!! I förrgår kan jag börja med: började dagen med en frukost som jag hitta på Alexandra Brings blogg. Otroligt gott!
Efter skolan mötte jag upp bästis på wayne's och där satt vi i timmar och prata ikapp missad tid. Så mycket att berätta och så mycket att lyssna på. Den där personen som jag kan ha de djupaste konversationerna med och skratta till tårarna rinner tillsammans med.
Och fredagseftermiddagen bestod av plugg i biblioteket innan jag och mamma begav oss till Marieberg för lite shopping hihi. Ni får se någon dag! Senare åkte jag hem till morfar min, drack kaffe och fortsatte med mitt minigymnasiearbete om nätmobbning. Fruktansvärt hemskt men ändå så intressant. Finaste vännerna i världen plingade på dörren och gav mig dessa asså åh blev helt varm i hjärtat! Ni är bäst!! Vi gick ut på en promenad och senare åkte jag hem till han och stannade där in på natten innan jag tog bilen hem. Det bästa med körkort är väl att slippa tänka på busstiderna vart man än ska. 
Nu ska jag och möta upp honom och ikväll blir det födelsedagsfirande för finaste Manda som fyller 18 år idag!! Grattis världens finaste du!
 

den där ångesten är borta

Och jag tog det där körkortet idag!! Helt sjukt underbart glad! Jag var så nervös innan men när jag väl satt där i bilen så var jag inte alls nervös och körde som vanligt. Dock tyckte jag att det gick skitdåligt och att jag gjorde flera små missar och tänkte nu är det kört men sen så sa hon du är godkänd och det var som en sten som föll från bröstet! Mötte min körlärare utanför och han blev också jätteglad haha, ringde mamma och pappa och nästan hoppa av glädje och skyndade mig till skolan som ligger precis brevid och kände sådan otrolig lycka! All ångest som jag har haft över det här dag ut och dag in är som bortblåst och jag klarade det!! Kan inte fatta att det var bara några månader sedan jag fick ångest av att sätta mig bakom ratten, mådde dåligt om jag visste att jag skulle köra dagen efter och all den där teorin som jag bara sköt upp. Det är klart! Nu ska jag plugga lite och sen unna mig någonting fint hihi
 

inte långt borta

Såhär såg det ut på min snapchat till närmaste vänner imorse när jag kom ut från teoriprovet på trafikverket eller vad namnet nu är. Jag orkar inte bry mig längre om vilka som vet och inte, för jag kan misslyckas som alla andra och jag försöker intala mig själv att det inte gör någonting i alla fall jag inte klarar det. Del ett är avklarat och jag är så lycklig att jag klarade det på första försöket och att jag kanske kanske imorgon har körkort?? Lyckan är inte att få köra själv utan att slippa tänka på det. Aldrig mer ta upp den där teoriboken, aldrig va så fast och aldrig behöva ha ångest över detta mer. Lyckan när det stod godkänt på datorn! Det var som en klump som släppte och när jag smsade mamma och pappa att jag hade klarat det!! Och han stod där utanför och väntade, leendet blev ännu större! Det här har varit en bra dag och om jag klarar det imorgon kommer det bli ännu bättre! Annars kommer jag gå och gräva ner mig under jorden känns det som. Nu ska jag gosa med korven nedanför och försöka att inte tänka på imorgon och stressa upp mig alltför mycket! 
 

cause you are the only one

Måndag och ledarskapslektion var det första denna dag. Kanot för klassen vilket jag, Matilda och Ebba höll i. Det var lite småroligt hihi. Fick sluta tidigare än förväntat på grund av inställd matematiklektion så åkte upp på stan där jag fick vänta på bussen ett bra tag men han var med så det gjorde ingenting hihi. Dock var jag tvungen att åka hem och plugga för har alldeles för mycket just nu som jag var tvungen att ta tag i. In i det sista. Men med Eds röst i öronen och favoritkillarnas senaste melodi så blev allt lite lättare. Tänk att jag ska få se favoriterna inom endast några veckor och älskade Ed i årets slut. Otroligt♥
 
 

klär mig i vitt

Hej hej hej! Jag är tillbaka igen efter några dagar. Kortfattat skulle jag kunna sumera dagarna med att jag har spenderat valborg med vänner, varit med Betim, Kajsa kom hit för en filmkväll, shoppat två dagar i ullared och nu under eftermiddagen så kom jag hem och åkte direkt upp på stan till espresso house och mötte Betim för att sedan åka hem till hans kompisar där jag spenderade kvällen.
Klädde mig i vitt så som på fotografiet till vänster nedan. Både jacka och tröja inhandlades där borta.