om en utgång och drinkar

Hade en väldigt lugn dag igår under dagen och mot kvällen så kom Evelina och Julia hit innan vi skulle till frimis för en kväll ute. Vädret var väl inte det bästa för temat som var beach party men hade en rolig kväll med dem och även Betim och alla hans vänner. Dansa och drack drinkar. Otroligt dålig kvalité på fotografierna men alla tre är snapchats och de var de enda jag hade från kvällen så tänkte att de är bättre än inga alls. Senare följde jag med honom hem efteråt och sov där.♥
 
 

om sommarregn och solkysst hy

Detta sommarregn är ju så mysigt, helt ärligt så tycker jag det. Men inte varje dag i veckors tid. En dag här och där men inte mer. Behöver solkysst hy, varma sommarkvällar och kunna gå barbent i favoritklänningar. Lyckligtvis så kommer jag kunna göra det i ett förhoppningsvis soligt Turkiet om endast 2 och en halv vecka!! Under gårdagen bokade mamma en resa till side för en veckas semester. Se på fotografierna nedan hur underbart det ser ut!! Där kommer jag trivas fint i en solstol med ett gäng böcker av John Green och musik av Sam Tsui. Som tur är ligger det en bokbeställning som borde komma nu i veckan. Får hålla mig till 16 Juli innan de öppnas.
 
 
 
 
 

om hans födelsedag och fest

Allt är ju bara lite för bra för att vara sant just nu! Vaknade upp brevid honom. Idag är hans födelsedag!! Vart lite kaos och vi var tvugna att rusa upp och åka till lokalen för att hämta nycklar för ikväll men det löste sig. hihi luncha på jensens och sen var han tvungen att åka hem och fixa till festen ikväll så jag åkte hem och la mig några timmar i solen. Nu har jag nyss lockat Matildas hår och snart ska vi åka till lokalen.
 
Fotografi på hans födelsedagspresent och jag just nu
 

om han

hej! Haft en väldigt effektiv dag och hunnit med mycket! Hjälp morfar lite, besökt marieberg två gånger hihi mitt andra hem, och lite sånt. Nu är jag på väg hem till honom med Michaela och Dasha i öronen, så himla bra! Såg nyss att jag fått en kommentar om vem han är och tänker knappt själv på att jag bara skriver han längre hihi, skrev hans namn i början men tänkte att det blev lite tjatigt kanske hihi. Det är i alla fall min pojkvän Betim. Det har faktiskt gått två månader idag! Inte en lång tid för ett förhållande men de här två månaderna har gått så himla fort!! Mått så himla bra tack vare honom men det har även gjort att vänskapsband gått lite sämre då de flesta verkar tycka det är underligt att vi är tillsammans. Men ni som stöttat mig tusen tack ni är bäst! Och till dig om dina andra fina ord, det värmer in i hjärtat kram!! 
såhär gick jag runt idag, i nya kritvita converse och blommig kjol fyndad på rean för endast nittionio kronor. Ni finner den på ginatricot!


om middag för tre och en kväll på landet

hej hej hej! Klockan har snart slagit ett och jag har haft en så bra dag. Vaknade upp brevid honom och låg kvar kanske lite för länge och jag har redan ställt om dygnet alldeles för mycket, men det är väl vad sommarlovet är till för delvis hihi. Under kvällen åkte jag och Matilda ut till Evelina för middag. Planerna är att vi ska göra som halv åtta hos mig då vi turas om att göra middag för tre. Både förrätt, varmrätt och efterrätt!! 
Hade en så mysig kväll och åh så jag älskar att vara hos Evelina där ute. Det är så fint och så mysigt! Jag vill också bo på landet!! I alla fall om sommaren. Och hennes kattungar är ju underbara! På fotografierna nedan kan ni se en utav de söta. Han låg och sov i min famn en längre tid och jag är helt kär på riktigt!! Vill också ha en kattunge♥
Får se om jag hinner med något inlägg imorgon då jag har ganska mycket att hinna med. Ärenden jag måste uträtta och presentinslagning. Senare åker jag hem till honom och sover där för att vakna upp vid honom på hans artonårsdag!! Allt känns nästan lite för bra för att vara sant just nu♥
 

om hasselnötsglass och vänner

Några timmar senare är jag nu hemma igen efter ett besök i Nora med Matilda och Evelina. Åt hasselnötsglass och satt vid vattnet. Klarade oss från regnet i stort sätt hela tiden. Är helt slut idag, vet inte varför men är så himla trött. Ska hälla i mig lite kaffe och sen ska jag senare träffa dem igen för lite filmmys♥
 
 
 
 

om riktiga fotografier

 
Godmorgon! Oj vad mycket nejlikor och brudslöja det varit i de fyra senaste inläggen. Men nu tror jag det är slut på det. Kändes roligare att blogga nu med riktiga fotografier, varit alldeles för mycket mobilbilder de senaste månaderna! Ändring på detta! Idag ska jag spendera dagen med två fina vänner.♥
 

den tjugoförsta juni

Lördag, åkte hem till honom och spenderade eftermiddagen där. Under kvällen har jag hunnit med att städa mitt rum och slå in paket, det är nämligen hans födelsedag på torsdag!! yeaii hihi det kommer bli en så bra dag! 
Fotografierna ovan är från gårdagen, jag med min blomkrans på huvudet och foto nummer två på jag och bästis med världens största marshmallows som vi grillade. 
 

midsommardagen

Midsommardagsmorgon och jag vaknade upp vid tolv av att klockan ringde, hoppa in i duschen och gjorde en lång hårinpackning. Nu sitter jag och äter lite frukost och tittar på lite fotografier från gårdagen. Hade en bra kväll med vänner. Idag ska jag träffa honom så det blir en bra dag.♥
 
 
 

om kransar utav blommor och en svensk midsommar

Och det har kommit till den där tiden på året då man får bära blommor runt huvudet och det faktiskt känns som att det är sommar på riktigt. Midsommar. Lunch hos morfar med ett sådant där typiskt midsommarbord följt av jordgubbar och glass. Gjorde även en midsommarkrans av favoritblommorna, rosa nejlikor och brudslöja.Snart åker jag till vänner och spenderar kvällen där med dem.

om midsommarblommor och favoritböcker

Hej igen! Nu blev det två inlägg på raken men men. Har väldigt mycket och göra idag vilket bara är roligt men vaknade upp hos honom och sedan var jag tvungen att åka för att handla blommor till midsommarkrans imorgon nejlikor och andra fina. Dammsugit hela huset för kommer gäster hit imorgon och snart ska jag åka iväg till coop för att handla inför midsommar med vännerna, sedan träffa bästis för en stund på Marieberg följt av bio med Matilda, Ebba och Manda, (the fault in our stars!!!) Nästan lite för höga förväntningar! Nej men den kommer va sååå bra hoppas jag! Ha en fin dag kram!

maybe okay will be our always

Såg nu att hela inlägget jag skrev igår försvann? Skrev i alla fall om dagen och att jag fastnat i den där perfekta boken. För några dagar sedan bestämde vi oss för att vi ska se den nya filmen the fault in our stars och jag har länge velat läsa den och kände mig bara tvungen att göra det innan jag såg filmen så på i förrgår och igår så läste jag ut den och den var så himla himla fin!! Så mycket fina quotes och helt perfekt! Åkte sedan till honom på kvällen och sov där.♥
 

om konserter och dagar i Stockholm

Söndag och jag är åter hemma efter två underbara dagar i Stockholm med två underbara konserter som blev som fyra på grund av att jag var där minst lika mycket för förbandet också!♥ Åh det var så underbart och jag blev kär i dem på nytt vilket jag absolut inte ville för trodde jag hade kommit över de nästan, men ne..
Nu ska jag åka iväg och träffa han, hoppas ni får en fin dag kram!
 
 

denna sommar kan inte börja bättre

Torsdag den tolfte Juni och nu är sommaren officielt här för det är sommarlov!! Det firades in i stadsparken med vänner och senare ett besök på espresso house med han och vänner. Detta är alltså mitt sista sommarlov någonsin? Jag har inget sommarjobb vilket jag verkligen mår dåligt över, men får göra det bästa av situationen och istället verkligen njuta. Jag har tid till precis allt jag vill göra nu. Försöka att njuta av varenda dag. Börjar redan imorgon med att skapa nya minnen för denna sommar då jag klockan halv åtta åker upp mot Stockholm för två One Direction och 5 Seconds of summer konserter! Har inte varit alls taggad, men nu under kvällen shit haha det ska bli så kul!! Den här sommaren kan verkligen inte börja bättre!♥
 
bästi och jag idag. Tycker om dig såååå♥
 
 

en sådan där himmelskt perfekt dag

Hade en sådan där himmelskt perfekt dag igår. Vaknade upp till solsken och begav mig mot stan för att gå till skolan med risbergskas elever. Spenderade några timmar på krampen. Dock en förlust vilket var tråkigt men jag är inte så insatt så det var inte hela världen för min del.
Åkte istället upp på stan för att träffa bästis. Lunch på la baguette bestående av deras älskade sallad. Himmelsk! Vandrade sedan in och ut i butiker i jakt på klänningar och bikinis. Fann en byxdress och en väldigt enkel bomullsklänning i färgen vit. Kanske något jag bär under morgondagens skolavslutning? Skolavslutning?! Hur konstigt är det inte att tvåan redan är slut? Och att få veta betyg som är högre än man ens hoppats på, så var det idag och det är så himla kul!
Vi vandrade runt i ett soligt Örebro, åt glass i skuggan vid slottet där det var mängder med folk som fotograferades inför baler. Åh så vackra!! Vi var även en stund i älskade stadsparken. 
Senare packade jag ihop väskan och begav mig hem till honom där jag spenderade natten. En helt perfekt dag helt enkelt♥ Ska göra mig ordning lite nu och sedan skjutsa in mamma till stan och åka och handla lite för imorgon bitti kommer vännerna hit och äter frukost och sedan gör vi oss ordning lite till avslutningen tillsammans. Ååh vad mysigt♥ Det är snart sommarlov på riktigt!

stanna tiden, nu idag, för alltid

Åh stanna tiden någon nu på en gång snälla, snälla. Har haft några riktiga skitmånader i början av detta år men nu mår jag så himla bra. Har mina downstunder då allting kommer tillbaka och ångesten kommer som ett slag mot hjärtat och jag får svårt att andas, men det är mer och mer sällan. Nästan aldrig. Men allt är så bra nu! Tror det börjar vända på riktigt.
Endast en lektion idag vilket bestod av se på film från vildmarksturen så himla rolig haha! Stanna dock kvar i skolan för inhandlning av krampentröjor och peppet-show. Träffa han och vänner på stan och åkte sedan till vivalla, besök hos tandläkarn som gick finfint och sen handlade jag med mig subway hem. Under kvällen tog jag även årets första dopp. Wiiee sommar på riktigt!! Och imorgon blir ännu bättre! Tåga till skolan för krampen klockan åtta på morgonen och krampen, ska senare träffa bästis på stan och leta efter någonting att bära på skolavslutningen. Bara en godkänd anledning till att få inhandla ännu en klänning hihih. Ha det bra fina ni♥

om den sista måndagen innan avslutning

Godmorgon! Sista måndagen innan lovet, men det är inte så jobbigt idag ens för jag har bara en lektion och sen slutar jag. Ska hem till han efter och sen vid 6 så har jag tandläkartid på en specialtandläkare yeaii vad tråkigt.. Men är tvungen så får åka dit i alla fall. Jag har lyckats smitta tre av mina favoritpersoner så de blivit sjuka, bra Emelie! Hoppas de blir friska snart!♥
Ett fotografi på gårdagens favoritkläder. & mina alldeles för stora air max men tycker om de så, så använder de ändå!
 

om de passerade dagarna

Hej igen! Har inte varit här på några dagar då jag inte haft någon ork till att blogga. Men nu så hihi. Har spenderat dagar med vänner och han. Nationaldagsfirande i stadsparken och så har jag varit på en av de värsta resorna i mitt liv med klassen i form av en vildmarkstur i Tivedens nationalpark. Varken åt, sov eller drack knappt någonting och jag var helt utmattad och kom hem och samma dag fick jag maginfluensa för första gången i mitt liv så var helt slut. Men nu är det borta och jag mår bra igen. Har haft några tillfällen då jag stått på ruta ett igen och rädd för att allt ska falla samman igen. Men det har gått bra för jag vill verkligen inte inte inte!
Mina fina tält och vandringsvänner hihi, vi var i alla fall glada i början! 
Nu kom jag nyss hem från marieberg varit på media markt och inhandlat en ny extern hårddisk till alla mina bilder så ska göra orning lite på den med alla bilder och sedan göra en mapp och skicka efter till min tavla som jag har över sängen med nya minnen och nya ting.