fikabesök

Hej på er! Anledningen till att det har varit tomt här några dagar är för att jag like always har haft skola, men jag har även haft körteori måndag, tisdag och även idag och imorgon då jag kommer hem runt 9 och därför har jag varken haft tid eller haft någonting roligt att skriva om. Men idag var en bra dag! Efter skolan begav jag, Matilda, Ebba och Amanda till Espresso house för en fika och sedan gick jag till några timmars teori men fikabesöket vägde upp denna dag något enormt! Att så små saker kan vara så betydelsefulla! Fina fina vänner♥
 
endast godsaker på bordet! Te, varma mackor, paj och varm mörk choklad!
 
 
och så en bild på mig och bästa mandapanda ♥
 

alla dessa måsten

Godmorgon, eller jag vet inte vad det är hihi. Söndag idag vilket innebär att det är den där tråkiga dagen då jag gör alla måsten som jag måste göra. Så som övningsköra vilket jag redan har avklarat, städa, plugga teori och matte osv. Listan är lång haha, tror jag börjar bli sjuk vilket verkligen inte får hända nu!! För jag har körteori från måndag till torsdag nästa vecka och jag kommer inte orka sitta där varje kväll om jag mår dåligt så jag håller tummarna för att det går över!
Just nu, här tänker jag sitta i stort sätt hela dagen till jag har blivit klar.
 

my bedroom

Tog lite nya bilder på mitt rum nu när jag hade städat klart.
En bild på mitt älskade sminkbord som är så pass rent att jag till och med kan plugga där nu haha!
En del av mitt smink. Asså urban decays naked är ju helt underbar, använder den dagligen tips tips tips till er som gillar smink och inte har införskaffat er en sådan ännu!
Min favoritlåda med mina favoritkläder. Allt i puderrosa, vitt och beiget.
Gosiga sängen med sänghimlen och hundratals lampor.♥ Halva garderoben på högra bilden där jag nu mera förvarar mina stickade tröjor hängande för de tar så himla mycket plats när jag viker dom. Jag har alltid varit en sparare och haft svårt för att kasta kläder men nu bestämde jag mig att ta bort en del som jag faktiskt aldrig använder och det blev tre papperskassar vilket ledde till en hel del tomrum i garderoben men det var bara bra så jag kan fylla på med andra saker som ligger under sängen och skräpar.
Och så till sist jag i spegeln där man ser lite mer av hur själva rummet ser ut i helhet plus sminkbordet i helbild.

om en lördagsmorgon med frukost på sängen

Godmorgon! Ångrade mig ganska snabbt när jag hade börjat städa igår och allting låg utdraget över hela golvet, men allting är nu fint och sorterat i färgordning precis som jag vill ha det i garderoben. Även sminkbordet är organiserat så nu får jag se hur länge jag kan hålla det så haha!
Just nu ligger jag i sängen och orkar verkligen inte gå upp än, skulle vilja ligga här hela dagen och få tiden att stanna för jag orkar inte ta tag i saker och ting idag.
 
 
 

om en fredag på marknaden

Älskade, älskade fredag! När skolan slutade begav jag mig in till stan med vänner för att besöka hindersmässan som bjöd på kyla och underbara brända mandlar.♥ Förutom det så var det väl inte jättemycket att ha men det var ändå mysigt. Idag blir det en lugn kväll med Ed i högtalarna samtidigt som jag ska städa mitt rum för det behövs verkligen! Jag sitter just nu och letar inspiration på älskade tumblr för hur jag ska göra och hittar en hel del fint så har fått lite tips! 
Jag och fina Matilda och på andra bilden ser ni en av alla goda munkar som de sålde. Var bara tvungen att ta kort på Ebbas för att den var så himla fin hihi!
 

something new

Efter skolan idag gick jag och införskaffade mig den här vackra saken som jag trodde skulle funka som jacka när jag först gick dit, men hade verkligen fel då den var väldigt tunn haha! Men som kofta blir den perfekt, dock vet jag inte riktigt om jag ska ha kvar den för tyckte den var lite för dyr för att vara en vanlig kofta... men den är så himla skön och enkel!
 
 

my new diary

Hej fina ni! ♥ Fredag imorgon och jag kan inte vara gladare för det. Det har varit en ganska jobbig vecka och jag tänker inte ljuga och säga att allt är bra för det är det inte. Men jag vill inte skriva av mig här så att ni måste läsa över mina bekymmer men även vill jag inte ljuga och låtsas som att allt är som det ska. För ett par veckor sedan införskaffade jag mig en ny dagbok som jag kan skriva av mig i när jag varken vill prata om det men samtidigt blir för jobbigt att hålla inom mig. Och att den är så himla fin är bara ett stort plus!
Men fredag imorgon, vilket innebär hindersmässan efter skolan med ett par fina vänner. Vilket ska bli kul förutom att det alltid är så himla kallt just när marknaden inträffar varje, varje år! 
 
 

te

Godmorgon på er! och ursäkta för så himla ful och tråkig bild, men så har jag det precis nu. Jag sitter och dricker te och lyssnar på demons. ♥ Jag ska snart gå iväg till bussen för ännu en skoldag. Inte så speciellt taggad för jag mår inte så bra men det blir inte bättre av att sitta hemma! Hoppas ni får en fin dag, kram!
 

a good day

Godmorgon! Den här måndagen kunde ju inte ha börjat mycket bättre! 5:15 ringde klockan och jag gjorde ordning en god frukost för att sedan ta bussen till gymmet där jag träffade Frida. När jag nästan var klar så såg jag att båda mina första lektioner var inställda så att jag börjar klockan tre idag!! Så åkte hem igen och ska nu hoppa in i duschen. Det var väl lite surt när jag vet att jag kunde ha sovit till nu och åkt och tränat nu istället, men ändå skönt nu i efterhand att ha det klart och hela dagen framför mig! Ha en fin dag! ♥

ännu fler bilder från thailand

Spenderade många dagar på min favoritstrand Kata Noi. Att ligga så som på bilden ute på vatten måste ju vara det mest avslappnande som finns! En dag blåste det så mycket så att min madrass blåste ut mot djupare vatten och jag hann aldrig ifatt madressen jag måste ha sett så himla dum ut haha! Så det slutade med att jag fick köpa en ny madrass..
 
 
 
Asså detta, jag kan inte beskriva med ord hur god den var. Upptäckte den de sista dagarna och drack flera om dagen för de kostade bara 15 kronor. Den håller i klass med caramelfrapinon då förstår ni hur god den är?!
 
Innan vi gick och åt på nyår så drack vi drinkar i en fin bar.
 
Omöjligt att va seriös på bild tillsammans med pappa hahah. Lyckades på en i alla fall! Om jag ändå skulle lägga ut alla bilder jag har på oss tillsammans.. 
 
På nyår så var vi på min favoritrestaurang som ligger på stranden med utsikt över havet. Där hade de den godaste thaikyckligen ever!! Och drack även godaste drinken ur en ananas. 
 
Om det är någon som vet vart man kan lägga upp videos på bloggen utan att behöva lägga upp de på youtube så säg gärna till för jag filma så himla mycket mer än jag fotografera! Allt blir så mycket mer levande i film och minnena mycket verkligare så jag tycker att det är roligast! Så säg gärna till, puss! 
 
 

fotografier från thailand

Jag skulle plugga men jag kunde inte låta bli att lägga in bilderna på datorn och redigera lite innan och jag har ju lovat speciellt Matilda att lägga in foton från resan här så här har ni några stycken. Fler kommer upp senare för annars hade inlägget blivit så himla långt. Först måste jag plugga också! Hörs i eftermiddag!
 
En liten bild från vårt hotellrum. Den stora sängen var otroligt mysig och det var så himla vackert för det var så högt i tak, men jag fick somna i den där lilla sängen som ni ser på vänster haha, men den funka bra den med!
 
Vi spenderade dagar på den vackra stranden Nai Harn som vi fick åka tuktuk ganska lång tid för att komma till.
 
Drack kokosnötter och levde i ett lyckorus
 
Det blev julafton och de gjorde fint på hotellet
 
Stranden om kvällarna måste ju vara det vackraste!
 
Åh vad jag saknar detta! 
 
 
Världens bästa pappa.
 
Åt vattenmelon på stranden varje dag.
 
Fler bilder kommer lite senare!

en vanlig söndag

Godmorgon! Idag mår jag lite extra bra och jag vet inte riktigt varför, vilket känns väldigt skönt. Jag började dagen med att hitta Gavin DeGraws senaste skiva som han släppte förra året vilket jag inte hade någon aning om så lyssnade på den samtidigt som jag gjorde ordning min favoritfrukost. Idag ska jag göra sådana där saker som inte är speciellt roliga men som måste göras. Så som att skriva klart min psykologiuppgift och träna in en spanskatext och även hinna att göra lite fint på rummet. För just nu är det så stökigt att jag knappt vill vara här inne. Ha en fin dag! ♥
 
 

älskade älskade fredag

Fredag och åh så skönt! Matilda har varit här under kvällen och vi skulle se på en läskig skräckfilm som inte visa sig va så läskig (asså kan verkligen inte bli rädd det är så himla tråkigt!) Men hade det ju i alla fall bra som att Matilda var här!
Förutom det så var jag och tränade imorse som vanligt innan skolan och kom idag på tanken att jag nu har hållt igång regelbundet i stort sätt varje morgon i över 2 månader nu! + Relativt bra kost dvs inge godis, glass och försöker undvika skräpmat så mycket det går. Jag trodde jag aldrig skulle hålla i med träningen i mer än typ 2 veckor och att det sedan skulle bli som alla andra gånger. Men nej inte den här gången! Jag ställde mig på vågen igår och blev förvånad när jag såg att jag hade gått ner hela 3 kilo! För jag har inte sett någon speciell skillnad så då blev jag glad hihi. Visst jag bryr mig inte så mycket om vikten utan jag vill vara nöjd i mig själv men det visar ändå att all träning har gett resultat!
 
bilderna är från weheartit

starbucks smoothie

 
Har det som på bilderna ovan just nu. Dricker en underbar smoothie gjord på blåbär, banan, is, grekisk yoghurt och mjölk i mitt finfina glas som jag köpte inne på starbucks samtidigt som jag tittar på glee. Men så skönt kan jag inte ha det länge till för jag måste verkligen plugga även fast jag verkligen inte har någon ork kvar till skolan. Hade så himla mycket energi innan lovet men den försvann helt när jag kom tillbaka.. 

jag kan blogga ordentligt igen!

 
Såhääääär glad är jag just nu! Äntligen äntligen så har jag en fungerande dator som är bara min!! Nu har jag ingenting att skylla på om jag är dålig på att blogga! Asså åh är så himla glad just nu! Och det är inte vilken dator som helst utan en macbook pro, måste tacka Oliver så jättemycket för hjälpen, för jag är ju inte så teknisk av mig och kan verkligen ingenting om datorer så han hjälpte mig med vilken som var den bästa! Min gamla dator var verkligen helt slut och gick inte att använda så har bara använt mig av skoldatorn vilket är en liten air vilket är asbra när man ska ta med sig fram och tillbaka till skolan! Men den är ingenting jag vill fylla med alla mina bilder och den är väldigt liten för att titta på film i osv + att den inte har någon sd-läsare eller vad det heter haha. Så jag är supernöjd! Så mer bilder från Thailand kommer så snart som möjligt! Tyvärr har jag väldigt mycket plugg just nu men jag ska fixa så fort jag hinner! 

bonfire heart

 
Godmorgon! Jag vet inte vad som har hänt men de sista 5 dygnen så har jag haft så himla svårt att sova. Har sammanlagt sovit 13 timmar på 5 dagar, det är i snitt 2,5 timmar per natt. Inatt satt jag uppe till halv fyra och var klarvaken och trodde att jag skulle vakna sent idag i alla fall men då vaknar jag halv nio ändå och kan inte sova. Det kanske var bra det för imorgon ska jag upp tidigt igen så jag hoppas på att jag är trött ikväll!
Idag ska jag försöka hinna med så mycket som möjligt av plugg. Också hinna övningsköra och städa min garderob om jag hinner för den ser ut som ett bombnedslag! 
Favoritlåtarna just nu ovan! tips tips

thirty lives

Jag börjar må bättre nu och känner att förkylningen också börjar släppa! Hoppas att den är borta till på måndag så att jag kan träna igen!! Nu när jag inte har orkat göra någonting som att jag inte mått så bra så har jag tagit mig tid till att rita lite och provat mina nya pennor och asså ååh!♥ Det sämsta är väl att de inte går att sudda med så man får inte göra ett streck fel för då är det kört.. men annars älskar jag dom! När jag håller på med sånt här så saknar jag farfar extra mycket och önskar att jag hade fått möjligheten att hålla på med sånt här tillsammans med honom. ♥
 
 

this year

Asså det här året kommer bli det bästa någonsin! Jag har så mycket att se fram emot! Jag har varit i Thailand och har precis planerat in två till resor. En tillsammans med mamma nästa månad då vi ska till London! Och den andra blev bokad idag, Matilda, Ebba och Amanda kom hit och vi har nu bokat en resa till Grekland i sommar!! Så himla kul! Som att inte det var nog så ska jag se mina favoritkillar TVÅ dagar i rad! Jag fyller 18 också snart vilket innebär att jag får tatuera mig så jag ska snart boka tatueringstid!! Asså det är det bästa seriöst hahahha. Åh det här året kommer bli så bra! ♥
 
 
 
 
 

lite om idag och hemresan

Hej! Skulle äntligen idag få träna på riktigt igen och äta mysfrukost på java efter det tillsammans med klasskompisar men neeej. Jag vaknar klockan 4 och mår bajs! Asså ååh orkar inte, fått världens förkylning och kallsvettas. På det så fick jag även migrän vilket jag har fått alldeles för ofta på sista tiden! Så det blev att jag fick stanna hemma i sängen idag. Försökt att göra någon nytta i alla fall och pluggat klart två läxor vilket var det mest ansträngande jag orkade göra idag men skönt att ha det klart.
Tänkte berätta lite om resan! Som jag tror att jag nämnde så blev det lite kaos när vi skulle hem då planet var över ett dygn försenat och nej det var inte som alla trodde att jag fick en dag till att sola och bada på och tyckte det var konstigt att jag gnällde! De sa nya tider hela tiden vilket ledde till att vi bara fick sitta och vänta, åka buss i flera timmar och checka in på nytt hotell för att sedan åka buss igen till Krabi flygplats mitt i natten fast vi var i Phuket. Det dygnet längtade jag hem så himla mycket men det var enbart för att jag visste att jag skulle hem och då ville jag det på en gång. Jag sov inte på två dygn och det var inte speciellt roligt.. Annars under själva resan ville jag aldrig åka hem och skulle kunnat stanna där förevigt! Här är bara 4 stycken mobilbilder som jag hade på datorn, kameran har jag inte laddat in än tänkte göra det senare ikväll så ni får se mer då!
 

Borta bra men hemma bäst

Hej förlåt har det har stått tomt här så länge men jag har varit i Thailand och nu är jag äntligen hemma efter en väldigt jobbig hemresa som tog ett dygn mer än beräknat! Men jag hinner inte skriva någonting nu för jag ska åka iväg till skolan snart. Det ska faktiskt inte bli så tråkigt för jag får träffa några väldigt saknade vänner som jag inte har träffat på hela jullovet! ♥
Det positiva med att jag har varit borta i två veckor är väl att jag har väldigt mycket bilder och videos att dela med mig av så fort jag får tid!